May 24, 2024

După 12 ani de căsnicie și o frumoasă familie cu patru copii, Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo se confruntă cu zvonuri de divorț.

Cuplul, care și-a ales o viață liniștită în Miercurea Ciuc, se află sub lumina reflectoarelor din cauza unor presupuse probleme conjugale. Însă, cei doi au ieșit la rampă pentru a clarifica situația și pentru a își liniști fanii.

Zsolt Csergo, afectat de zvonurile persistent despre divorț, a fost sincer în declarațiile sale, subliniind că informațiile vehiculate nu au nicio bază reală și că aceste zvonuri sunt extrem de deranjante pentru întreaga familie.

„Nu este nimic adevărat. La fiecare șase luni apar astfel de informații fără nicio dovadă, incredibil. Este foarte deranjantă treaba asta și ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre”, a declarat Zsolt Csergo.

Supoziții si afirmații false?

Cu toate că au apărut speculații în legătură cu un posibil divorț, Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo insistă că sunt bine și că viața lor în Miercurea Ciuc este la fel de fericită și echilibrată ca întotdeauna.

„Avem patru copii, suntem bine. Locuim tot în Miercurea Ciuc, viața nu este mai liniștită decât în Capitală, este la fel. Suntem bine cu toții, și noi, și copiii”, a adăugat Zsolt.

În trecut, Nicoleta Luciu a fost, de asemenea, deranjată de zvonurile despre divorț și a dezvăluit că ele se alimentează, în mare parte, deoarece ea a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și să nu mai ofere interviuri.

„În primul rând, nu sunt adevărate zvonurile, iar, în al doilea rând, nu mai dau interviuri”, a declarat Nicoleta Luciu pentru CANCAN.RO.

Deși viața lor personală este adesea subiect de speculații în mass-media, Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo rămân uniți și determinați să își continue călătoria împreună, indiferent de provocările cu care se confruntă.

Rămâne de văzut cum va evolua povestea lor și dacă vor reuși să își mențină familia unită în ciuda tuturor presiunilor externe.

Zsolt Csergo face primele declarații după ce s-a spus că ar divorța de Nicoleta Luciu
Zsolt Csergo face primele declarații după ce s-a spus că ar divorța de Nicoleta Luciu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *