June 15, 2024

Nicoleta Nucă și Alex Ursache și-au spus adio după o relație de șapte ani, marcând sfârșitul unei frumoase povești de dragoste.

În loc să se pregătească de nuntă, cântăreața a anunțat despărțirea lor printr-o postare pe rețelele de socializare. Cei doi erau logodiți din 2021 și plănuiau să se căsătorească în Italia, într-un eveniment restrâns cu doar 15 persoane.

Din păcate, din lipsă de timp și alte motive cunoscute doar de ei, dorința lor nu s-a concretizat.

O dragoste de șapte ani

Nicoleta Nucă și Alex Ursache s-au cunoscut la ziua de naștere a unei colege de breaslă, un eveniment care a marcat începutul unei frumoase povești de dragoste.

În 2021, Alex a cerut-o în căsătorie pe Nicoleta în timpul unei vacanțe în Turcia, semn că intențiile lui de a deveni o familie cu acte erau clare.

Amândoi visau la o nuntă în Italia, alături de familie și prieteni apropiați, însă planurile lor au rămas doar la stadiul de vis.

Nicoleta Nucă a făcut primele declarații despre despărțirea de Alex și despre noua ei viață.

„Nu mai locuim împreună”, a spus ea, explicând că au evoluat diferit și au decis să își vadă fiecare separat de viață.

„Nu a fost aleasă intenționat o dată, pur și simplu am considerat că așa este corect să anunțăm această despărțire și atât. Nu am ce să spun mai mult. Nu a fost în ideea ca să am timp să mă canalizez pe repetiții, chiar nu are nicio legătură”, a declarat Nicoleta.
Nicoleta Nucă, primele declarații despre despărțire și noua ei viață: “Nu  mai locuim împreună”

O Nouă Provocare Profesională

După despărțire, Nicoleta Nucă se concentrează asupra carierei sale. Ea este implicată în repetițiile pentru musicalul „Shrek”, unde va juca mai multe roluri, inclusiv mama lui Shrek și Zâna.

„Nu mi-am făcut planuri încă în sensul ăsta. Sunt mult prea prinsă cu repetițiile pentru musicalul Shrek și nu am planuri în sensul ăsta, chiar nu mi-am făcut planuri de niciun fel”, a explicat artista.

Repetițiile intense ocupă cea mai mare parte a timpului ei, dar Nicoleta se bucură de această nouă experiență care o scoate din zona de confort.

Nicoleta Nucă a mărturisit că nu mai merge la psihoterapeut după despărțirea de logodnicul ei. În trecut, ea a apelat la ajutorul unui specialist pentru a gestiona atacurile de panică și anxietatea.

Totuși, de această dată, artista a simțit că poate gestiona singură emoțiile și sentimentele. „Nu mai fac terapie de multă vreme deja. Nu am mai simțit nevoia de ceva luni încoace, pentru că am învățat să-mi gestionez cumva emoțiile, să le înțeleg, să le accept și să trăiesc cu ele”, a declarat Nicoleta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *