December 8, 2023

Moartea milionarului Adrian Kreiner a șocat întreaga țară. Deși autorii crimei nu au fost încă prinși, oamenii legii anchetează în detaliu tragedia. Așadar, au ieșit la iveală noi detalii, după ce criminaliștii au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere. Se pare că suspecții au avut un plan pus la punct cu mult timp înainte să intre în casa afaceristului.

Marți, 7 noiembrie, logodnica lui Adrian Kreiner a confirmat decesul afaceristului, în urma jafului din propria casă. El fusese transportat în comă profundă la Spitalul Județean din Sibiu. Cei trei hoți care au intrat în locuința afaceristului duminică, 5 noiembrie, l-au bătut extrem de grav provocându-i multiple traumatisme la nivelul capului, toracelui și membrelor. Bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge, legat de mâini și de picioare și acoperit cu un covor.

Citește și: DEZASTRU PENTRU CRISTIAN CIOACĂ, LA DOAR 3 LUNI DE CÂND S-A ELIBERAT! ANUNȚUL FĂCUT DE AVOCATA FAMILIEI ELODIEI GHINESCU

Suspecții au plănuit crima cu mult timp înainte

Criminaliștii anchetează decesul lui Adrian Kreiner pentru a putea să îi prindă pe cei trei criminali. În timpul investigațiilor, oamenii legii au analizat și imaginile de pe camerele de supraveghere amplasate în zona respectivă. Astfel că au ieșit la iveală noi detalii. Se pare că suspecții au plănuit în detaliu atacul cu mult timp înainte. Hoții l-ar fi filat pe afacerist cu multe zile înainte de a intra în locuința sa. Conform informațiilor apărute în presă, aceștia l-au urmărit dintr-o casă părăsită.

Potrivit anchetatorilor, în momentul atacului, cei trei criminali au traversat strada spre locuința lui Adrian Kreiner, venind dintr-o casă nelocuită, amplasată vis-a-vis. Hoții ar fi ieșit din curte, după care ar fi sărit gardul vilei milionarului din Sibiu și ar fi pătruns în interior pe fereastră. Înainte de a da spargerea în urma căruia un și-a pierdut viața, suspecții au dezactivat camerele de supraveghere și sistemul de alarmă.

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Atacul a fost la comandă?

După tragedie, multe persoane și-au dat cu părerea despre intențiile celor trei hoți. Unele voci au spus chiar că ar fi fost vorba de o răzbunare în stil mafiot. De aceeași părere este și mama iubitei lui Adrian Kreiner, care este șocată de cele întâmplate.

„Părerea mea personală, da (n.r.: au acționat la comandă)! Este o părere personală, nu am discutat cu nimeni despre asta. Mie mi se pare că a fost ceva… Au mai și furat, dar doar ca să dea aspectul de furt. Și nu vii întâmplător în grup.

Vii unul sigur, îți încerci norocul ce poți fura, dar nu trei. Nu cunosc amănunte (n.r.: dacă era amenințat). Poliția anchetează. M-a șocat. Eu cred că e normal să fie prinși. În casă la tine să nu ai siguranța zilei de mâine, nici tu, nici familia ta, asta este revoltător!”, a declarat mama logodnicei lui Adrian Kreiner, potrivit Ora de Sibiu.

Conform aceleiași surse, ipoteza unui atac la comandă este susținută și de Andrei Olteanu, partenerul de afaceri al milionarului. Bărbatul a declarat că există indicii care arată că nu a fost vorba doar de un jaf.

Era totuși presat de anumite situații din punct de vedere financiar, dar nu ceva ieșit din comun. La un om de afaceri, care învârte zeci de milioane de euro, este ceva normal. Pot fi și gelozii, ură, invidie. De multe ori le lua în râs, ca și glumă.

Citește și: CREZÂND CĂ ȘI-A GĂSIT SUFLETUL PERECHE, ANA ȘI-A TATUAT NUMELE IUBITULUI PE FRUNTE. NU S-A AȘTEPTAT LA CE AVEA SĂ URMEZE

Nu cred că a fost vorba doar despre un furt, nu cred că cineva își dorește să chinuie o persoană peste jumătate de oră pentru a fura ceva. Cred că fost o chestie teribilistă și mai mult poate un act nesăbuit, decât un furt. Bunurile nu au fost furate în totalitate.”, a spus Andrei Oltean

Logodnica lui Adrian Kreiner a anunțat pe rețelele de socializare că înmormântarea va avea loc vineri, 10 noiembrie, la ora 13:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *