April 25, 2024

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, nu se opresc doar la admirarea frumuseții istorice, ci își și construiesc viața în mijlocul ei.

Cuplul pare să aibă o adevărată pasiune pentru casele vechi, încărcate de istorie și de povestiri, în vecinătatea Regelui Charles

O nouă poveste în Viscri

Într-un colț liniștit al satului Viscri, celebra actriță și soțul ei au descoperit o bijuterie arhitecturală, o casă care datează dintr-o epocă îndepărtată.

Deși locuința se afla într-o stare avansată de degradare, Dana și Radu au ales să îi păstreze farmecul și autenticitatea.

Astfel, au demarat un proces de renovare minuțios, dând naștere unei noi aventuri în inima Transilvaniei.
Dana Rogoz, vecină cu Regele Charles! Cum arată casa din Viscri. FOTO

Cu pasiune și devotament, Dana și Radu au luat în mâini destinul casei lor de vacanță.

Încet, dar sigur, lucrările de restaurare au avansat, transformând o ruină într-un loc plin de viață și frumusețe.

Deși încă în curs de finalizare, casa din Viscri promite să devină un refugiu perfect, departe de agitația orașului.

Experiența renovărilor

Pentru Dana și Radu, renovarea caselor vechi nu este o noutate. În București, locuința lor, construită înainte de 1900, a fost supusă unor renovări ample, menite să readucă strălucirea și autenticitatea inițială.

Dana Rogoz, vecină cu Regele Charles în Viscri (FOTO) - Transilvania 365

Cu răbdare și dedicare, cei doi au reușit să integreze casa în peisajul urban al Capitalei, păstrându-i totodată spiritul autentic.

Pentru Dana Rogoz și Radu Dragomir, casele vechi nu sunt doar simple locuințe, ci adevărate comori care merită să fie descoperite și îngrijite cu atenție.

Prin pasiunea și eforturile lor, ei ne arată că frumusețea și autenticitatea istoriei pot fi aduse la viață și apreciate în fiecare zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *