May 24, 2024

Există anumite preparate pe care turiștii nu le ratează, atunci când merg pe litoral: hamsii cu mămăliguță, porțiile de cartofi prăjiți cu snițele și salata de murături, dar și alte preparate care sunt servite în localuri sau la „împinge tava”. De data aceasta, atenția s-a îndreptat către prețul unei porții de hamsii, de exemplu. Cancan.ro a analizat prețurile și vi le oferă mai jos, în articol.

V-ați întrebat vreodată cât a ajuns să coste o simplă porție de hamsii, la malul mării? Cancan.ro a analizat prețurile prezente în diverse localuri și vă aduce în prim-plan cât ați putea plăti pentru o masă în oraș, la mare. Un alt „platou-vedetă” este cel format din fructe de mare. Vă invităm într-o „călătorie” scurtă a prețurilor!

Cât costă o porție de hamsii la Mamaia?

Turiștii care vin la malul mării și doresc să se înfrupte dintr-o porție de hamii trebuie să își pregătească un buget din timp. Nu o arătăm noi, ci prețurile afișate în diverse localuri din stațiunea Mamaia. De pildă, o porție de o sută de grame de hamsii poate costa 16 lei, depinzând în localul în care mergeți să vă serviți masa sau să vă faceți poftele. De altfel, porția conține „hamsie din congelat, făină, ouă, pesmet, ulei”.

Vezi și TARIFE PARCARE ÎN MAMAIA 2024. CÂT TE COSTĂ SĂ-ȚI LAȘI MAȘINA O ZI ÎNTREAGĂ DE 1 MAI

16 lei pentru 100 de grame de hamsii / sursă foto: Cancan.ro

Pe de altă parte, într-un alt local se regăsesc alte prețuri. De exemplu, pentru o porție de 200 de grame de hamsii eviscerate, clientul plătește nu mai puțin de 39 de lei. Porția conține și sos de usturoi.

Prețurile preparatelor într-un local de la malul mării / sursă foto: Cancan.ro

Alte prețuri regăsite la malul mării

De altfel, există și altfel de preparate pentru clienții care vin în stațiunea Mamaia de 1 Mai. De pildă, o porție de 550 de grame de Fritto Misto cu sos Calypso și usturoi costă 92 de lei. De altfel, o porție de 350 de grame de fish&chips cu sos de usturoi costă 66 de lei.

Iubitorii de creveți se pot înfrupta din preparate speciale. O porție de 250 de grame de creveți pane cu sos Calypso se vinde la prețul de 69 de lei. Pe de altă parte, o porție de 250 de grame de creveți torpedo cu sos Calypso se vinde la prețul de 52 de lei. O porție de calamar pane cu sos de usturoi costă 44 de lei. Porția are 250 de grame. De altfel, o porție de 250 de grame de midii pane cu sos Calypso costă 44 de lei.

Pot fi comandate preparate și la plită. De exemplu, o porție de 200 de grame de creveți la plită costă 69 de lei. O porție de 350 de grame de zargan la plită costă 56 de lei, iar 450 de grame de dorada la plită, cu sos de usturoi, costă 62 de lei. O porție de 250 de grame de calamar întreg la plită cu sos de usturoi costă 59 de lei. Patru sute de grame de chefal la plită cu sos de usturoi va costa 56 de lei. Dacă doriți mămăligă lângă pește sau fructe de mare, 200 de grame costă 14 lei.

Sursă foto: Cancan.ro, captură video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *