December 8, 2023

Mihaela Bilic este unul dintre cei mai cunoscuți medici nutriționiști din România. De-a lungul timpului aceasta a încercat să îi învețe pe români ce și cum trebuie să mănânce, însă uneori ideile sale au fost destul de controversate și aspru criticate. La fel s-a întâmplat și recent, când Mihaela Bilic a fost ținta comentariilor răutăcioase. Ce i-a enervat pe internauți?

Mihaele Bilic este un nutriționist de succes, însă nu unul pe gustul tuturor. După ce a terminat facultatea la București, a urmat un stagiu la o clinică de obezitate din Paris, iar în urmă cu 22 de ani a devenit medic specialist în diabet şi boli de nutriţie. De atunci împărtășește din cunoștințele ei și este foarte activă și în mediul online. Însă, recent, nutriționista a fost luată în vizor și aspru criticată.

(CITEȘTE ȘI: FAIMOASA MIHAELA BILIC, DISTRUSĂ DE DRAGOȘ PĂTRARU, DE LA STAREA NAȚIEI: „ȘI DACĂ TOT VORBIM DESPRE OAMENI FĂRĂ RUȘINE…”)

Mihaela Bilic a stârnit revolta internauților

Recent, Mihela Bilic a participat la un eveniment organizat de lanțul de supermarket-uri MegaImage. În cadrul acestuia au fost premiați 300 de gospodari care își cultivă pământul și ale căror roade ajung pe rafturile magazinelor.

Mihela Bilic a vorbit în mediul online despre eveniment și a distribuit mai multe fotografii de acolo. La rândul ei, nutriționista i-a felicitat pe gospodari, însă vorbele ei au atras și numeroase reacții negative.

„A venit timpul să premiem gospodarii care ne hrănesc! Ați avut vreodată ocazia să vedeți cât este de greu să crești o roșie? V-ați gândit vreodată câtă muncă și sudoare, câte nopți nedormite și zile petrecute în arșiță sunt necesare pentru legumele și fructele pe care le consumăm? Știți cum arată fermierul de la care provin bucatele de pe masa voastră? Răspunsurile le-am primit astăzi în cadrul unui eveniment inedit: Gala Gusturi românești de la gospodari organizată de MEGA IMAGE

Am făcut cunoștință cu peste 300 de gospodari care de aproape 10 ani cultivă pământul strămoșesc pentru fructe și legume cu gust românesc. A fost nevoie de muncă, timp și răbdare pentru ca țăranii noștri să se apuce din nou de agricultură, să capete încredere că produsele lor își vor găsi cumpărătorii și mai ales să realizeze că ești mai puternic când te asociezi cu ceilalți, decât de unul singur”, a fost o parte din mesajul Mihaelei Bilic.

Mihaela Bilic, bombardată de critici

Așa cum spuneam, postarea Mihaelei Bilic a atras numeroase critici. Unii dintre internauți au văzut drept ipocrizie atât postarea vedetei, cât și evenimentul organizat de MegaImage. Mulți dintre ei subliniind că adevărații gospodari nu sunt băgați în seamă.

„Din ce județe sunt cei pe care i-ați premiat și ce asociații reprezentau? Și ce fel de semințe seamănă în fiecare an? Nu cumva din acelea aduse din Olanda și pe care știu că multe supermarketuri le impun pentru a face contracte cu ei?”, a scris unul dintre internauți.

„Cele mai bune legume din lume de la zarzavagii care nu au amestecat semințele romanești cu cele aduse din Spania, Olanda, Maroc, Franța, Italia etc. Fix la MegaImatge sunt gospodarii, unde toat fructele și legumele au gust de plastic”,  a replicat un altul.

„Vai ce promovare. Tocmai la Mega? Unde țin la prețuri și se aruncă legume și fructe la gunoi”, a spus un altul.

„Poate ar trebui să premiați mai ales acei țărani care nu duc marfa la supermarket, ci se încăpățânează să-și vândă marfa în piețe, pentru că au pământ puțin și nu au așa de mare producția încât să facă contract cu marketul. Dar își muncesc pământul și hrănesc românii de 50 -60 de ani”, a replicat un altul.

(VEZI ȘI: ȘEFII AU ANUNȚAT-O DEJA PE MIHAELA BILIC, FAIMOASA NUTRIȚONISTĂ DIN ROMÂNIA. CÂND VA PUTEA FI ASCULTATĂ LA RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *