May 20, 2024

Ce a pățit o femeie după ce a achiziționat două telefoane iPhone. Aceasta a apelat de urgență la autorități. Iată prin ce a trecut aceasta!

O femeie care achiziționase două iPhone-uri a avut parte de o experiență șocantă atunci când s-a întâlnit cu vânzătorul. A fost nevoită să solicite intervenția poliției pentru a rezolva situația. În Brazilia, în orașul Belo Horizonte, o femeie a dezvăluit că a dat peste un anunț online publicat de un bărbat. Acesta pretindea că vinde două iPhone-uri 15 Pro Max la un preț accesibil.

Citește și: TABLOU FURAT DIN ANGLIA, ÎN VALOARE DE 2 MILIOANE DIN EURO, GĂSIT ÎN ROMÂNIA. CUM A FOST DESCOPERIT

Ce surpriză a avut femeia când a cumpărat cele două telefoane

Ea și soțul ei căutau telefoane noi, așa că au decis să contacteze vânzătorul. După o discuție cu acesta, individul a sugerat o întâlnire pentru a face schimbul de dispozitive și bani, conform metro.co.uk.

Femeia afirmă că individul părea credibil și chiar le-a dat adresa sa proprie pentru întâlnirea de predare a telefoanelor. Prin urmare, ea și soțul ei s-au dus acasă la vânzător. Când cei doi au ajuns la locuința bărbatului, nu au avut niciun motiv să fie suspicioși. Au purtat o scurtă discuție despre preț, iar apoi individul le-a înmânat cutiile presupus conținând telefoanele. Cu toate acestea, comportamentul lui s-a schimbat brusc în scurt timp.

Mai exact, în momentul în care femeia a vrut să deschidă cele două cutii, bărbatul a amenințat-o, spunându-i că are o armă pe care o va folosi.

„Mi-a spus: nu le deschide, am arma la șold. Nu trebuie să ai suspiciuni, totul e bine, telefoanele sunt acolo. Nu am putut să văd ce are la șold, dar nu urma să plătesc ca să aflu”, a spus femeia.

După ce au primit cutiile, bărbatul le-a solicitat să transfere suma de 2.300 de euro. Însă când au plecat din locuința lui și au verificat conținutul cutiilor, au descoperit cu șoc că acestea conțineau lut modelat în formă de telefoane. Ulterior, șocați de această înșelăciune, femeia și soțul ei au sunat imediat la poliție pentru a raporta incidentul.

Autoritățile au inițiat o anchetă în urma incidentului. Bărbatul căutat de poliție a fost reținut pe 25 aprilie. Asemenea evenimente au mai avut loc, un caz similar întâmplându-se în noiembrie 2023 în Marea Britanie, când un tânăr a fost înșelat, primind un fals în loc de iPhone comandat.

Citește și: CE A FĂCUT ALEXANDRU DIN IAȘI, DUPĂ CE A GĂSIT O BANCNOTĂ DE 500 DE LEI, PE STRADĂ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *