May 20, 2024

Oana Radu și Cătălin Dobrescu și-au spus adio după 4 ani de căsnicie, după numeroase neînțelegeri. Deși cântăreața și-a dorit să fie discretă în legătură cu separarea, fostul ei partener i-ar fi greșit în anumite situații, lucru care a făcut-o să răbufnească în fața tuturor. Artista a decis să pună capăt zvonurilor și să povestească chinul pe care l-a trăit alături de bărbatul care i-a stat alături ani la rând. Dezvăluirile făcute de vedetă i-a lăsat pe mulți fără cuvinte. 

Oana Radu a făcut noi dezvăluiri despre calvarul pe care l-a trăit în fosta relație. Cântăreața și-a încheiat socotelile cu Cătălin Dobrescu și nu vrea să mai audă de el. Chiar dacă și-a dorit discreția odată cu divorțul, vedeta s-a văzut nevoită să vorbească deschis despre lucrurile dificile de care s-a lovit alături de fostul ei soț. Artista a mărturisit că mergea la terapie pentru a scăpa de Cătălin Dobrescu, nicidecum pentru a rezolva situația dintre ei. Oana Radu susține că fostul soț avea o problemă cu tot ce făcea ea și încerca s-o schimbe.

CITEȘTE ȘI: OANA RADU, BĂTĂLIE CU FOSTUL SOȚ PE PROPRIETĂȚI! ARTISTA FACE NOI DEZVĂLUIRI DESPRE CĂTĂLIN DOBRESCU: ”ATUNCI MI-AM DAT SEAMA CĂ E UN OM RĂU”

Oana Radu a oferit noi detalii despre relația cu fostul soț, Cătălin Dobrescu/ Sursa foto: Captură video, Instagram

Oana Radu, despre comportamentul lui Cătălin Dobrescu în relație

A deranjat-o enorm faptul că era autoritar și că îi plăcea să dețină controlul în relație. Chiar și așa, ambii au dat dovadă că situația dintre ei este una roz, ori de câte ori apăreau în spațiul public.

„El avea o problemă cu orice făceam, orice gândeam, orice spuneam, orice era vina mea, orice era o situație care îl deranja. El se aștepta ca după terapie să devin o persoană superbă. El nu știa că de fapt eu mergeam la terapie ca să scap de el din viața mea. Normal că la televizor vii și spui că e totul roz. El era autoritar cu orice făceam eu, cu orice lucru din viața mea, el trebuia să dețină controlul. De asta l-am îmbrățișat ca fiind o soluție bună, că mi-a lipsit din copilărie autoritatea”, a povestit Oana Radu, în podcastul lui Teo Trandafir.

CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN DOBRESCU N-AR FI PLECAT CU MÂNA GOALĂ DIN APARTAMENTUL OANEI RADU! ȘI-A LUAT ÎNAPOI PÂNĂ ȘI CADOURILE: „MI-O CUMPĂRASE DE 8 MARTIE”

Mai mult decât atât, Oana Radu consideră că i-a fost „servitoare” lui Cătălin Dobrescu din punct de vedere emoțional. Cântăreața crede că nu au existat niciodată sentimente reale din partea ei și că a fost vorba, de fapt, despre o dependență emoțională.

„Eu eram servitoarea lui din punct de vedere emoțional. La cum simt lucrurile în momentul de față, eu cred că nu l-am iubit niciodată de fapt. De fapt a fost o semiobsesie combinată cu un sindrom Stockholm destul de puternic”, a mai spus cântăreața.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *