June 15, 2024

Oana Roman (48 de ani) a trecut printr-o situație jenantă după ce a postat o imagine pe pagina sa de Instagram. Fanii au văzut și au criticat-o imediat. Iată despre ce este vorba!

Oana Roman este cunoscută pentru prezența sa publică și pentru promovarea unei imagini pe social media, iar de data aceasta fanii au observat în postarea distribuită de ea ceva neobișnuit și nu au ezitat să o critice imediat. Cu toate că se prezintă săptămânal la saloanele de frumusețe și îngrijire personală, situația se pare că a scăpat de sub control. Vedeta se confruntă acum cu un moment neplăcut.

Citește și: OANA ROMAN, NOI PROBLEME DE SĂNĂTATE. CU CE SE CONFRUNTĂ VEDETA, LA APROAPE 3 LUNI DE LA MOARTEA MAMEI SALE

Ce au văzut internauții în postarea făcută de Oana Roman în mediul online

Vedeta a postat pe rețelele de socializare o imagine cum ține în mână o ceașcă de cafea, semn că se relaxează chiar pe malul mării, „Bună dimineața. Înnorat azi dar văd marea și asta mă face fericită”. Însă, aceasta a omis să privească mai în detaliu postarea, înainte de o distribuii întregii comunități. Internauții au văzut imediat și au reacționat.

Postarea făcută de Oana Roman în mediul online/foto: Instagram
Postarea făcută de Oana Roman în mediul online/foto: Instagram

Cu toate că Oana Roman este recunoscută pentru atenția sa constantă la detalii și pentru vizitele regulate la saloanele de înfrumusețare, privitorii au remarcat imediat un detaliu care a scăpat chiar și celor mai atenți ochi: aspectul neîngrijit al unghiilor sale.

Deși inițial păreau a fi niște unghii simple, elegante, vopsite în alb, internauții mai atenți au observat imediat că sub aparența lor imaculată se ascunde o neglijență aparentă – mizeria acumulată sub unghii. Această scăpare aparent minoră a fost prinsă în vizorul fanilor, care nu au ezitat să o taxeze.

„Asta nu mai e pielea de sub unghii, se vede clar ca e jeg 😂

Nu e jeg,e model ca la Louboutin 😂😂😂roșu pe dedesubt 😂😂😂

Se vede clar ca îi jeg pe dosu unghiei .. nu trebuie sa fii manichiuristă să-ți dai seama … iar dacă una din domeniu nu știe atunci îi grav. 😹

Nu se poate așa ceva…spuneți-mi că e trucata poza, va rog!!”, sunt doar câteva din comentariile internauților la postarea vedetei.

Citește și: OANA ROMAN, ÎN LACRIMI PE INSTAGRAM! N-A MAI SUPORTAT DUREREA: ”SUNT ÎN FIECARE ZI MARTORA SUFERINȚEI UNUI COPIL”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *