May 20, 2024

Oana Roman a vorbit, de mai multe ori, despre cazul lui Vlad Pascu. Vedeta s-a arătat indignată de modul în care este judecat șoferul drogat. Nici după ultimul termen din proces nu a putut să rămână indiferentă. Fiica lui Petre Roman a răbufnit atunci când a auzit ce gafă sinistră a făcut, din nou, judecătoarea Ancuța Popoviciu. Este de neconceput ce a putut să o întrebe pe mama Robertei.

Joi, 9 mai 2024, a avut loc un nou termen în procesul lui Vlad Pascu. După ce la prima ședință a întrebat dacă Sebastian Olariu, tânărul decedat în accidentul din 2 Mai, este prezent în sală, acum judecătoarea a făcut o nouă gafă. Ancuța Popoviciu a continuat seria derapajelor, iar Oana Roman a taxat-o dur.

Citește și: DECLARAȚII CUTREMURĂTOARE FĂCUTE DE MAMA LUI SEBASTIAN OLARIU, TÂNĂRUL UCIS ÎN ACCIDENTUL DE LA 2 MAI: „MĂ DĂDEAM CU CAPUL DE PEREȚI…”

Oana Roman, reacție acidă la adresa judecătoarei cazului 2 Mai: ”Femeia are probleme mari”

Ancuța Popoviciu i-a uimit din nou pe cei prezenți în sala de judecată. Magistrata le-a adresat întrebări halucinante părinților victimelor lui Vlad Pascu. Oana Roman nu a putut rămâne indiferentă atunci când a auzit despre gafa judecătoarei, mai ales că vedeta îl cunoaște pe tatăl lui Sebastian, unul dintre tinerii decedați.

Fiica lui Petre Roman a reacționat dur, susținând că autoritățile ar trebuie să ia cât mai repede măsuri în acest caz. Mai mult decât atât, ea a precizat că apropiații victimelor ar trebui să continue să facă scandal pe această temă.

„Măi oameni buni, am postat și aseară, întreb și acum, ce ne facem cu judecătoarea aia din cazul Pascu? Mie mi se pare ceva rău de tot, mi se pare că trebuie să ia mai multă lume atitudine. Mi se pare că e inacceptabil ce se întâmplă. Mi se pare că femeia aia are probleme mari.

Adică practic toată țara asta este șocată de cum alege să se comporte această judecătoare, ce întrebări pune, ce atitudine are în raport cu familiile victimelor, decedaților și răniților. Este ceva inadmisibil. Eu mă gândesc că trebuie să se continue în a se face scandal pe tema asta. Voi ce credeți?”, a spus Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Ce întrebări le-a pus Ancuța Popoviciu părinților celor două victime ale lui Vlad Pascu

La termenul care a avut loc în data de 9 mai, Ancuța Popoviciu le-a întrebat pe două dintre victimele accidentului provocat de Vlad Pascu dacă Sebi și Roberta, tinerii decedați, se aflau la locul faptei. Mai mult decât atât, judecătoarea i-a uimit pe cei prezenți în sală și cu întrebarea pe care i-a adresat-o Liviei Dragomir, mama tinerei ucise.

Judecătoarea: Ați fost la înmormântarea Robertei? Ce cheltuieli ați avut cu ritualurile de înmormântare?

Mama Robertei: Cavou, drumuri Mangalia-București, pomeni. Cam 30.000 de lei. Eu nu am văzut copilul în urma accidentului. Doar a venit în sicriu, dar sicriul era sigilat…Am văzut-o ultima oară când a plecat de acasă. Nu mai ieșim din casă, stăm fiecare în camera lui.

Citește și: CE S-A PUTUT OBSERVA DE 1 MAI ÎN BLESTEMATUL LOC DE LA 2 MAI, UNDE ȘI-AU PIERDUT VIAȚA SEBI ȘI ROBERTA, UCIȘI DE VLAD PASCU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *