July 21, 2024

Oana Roman a avut parte recent de o noapte de coșmar, marcată de insomnii, cauzată de un incident neplăcut. Vedeta a dezvăluit că mașina sa a fost avariată în mod intenționat de un bărbat rău intenționat.

Oana, cunoscută pentru transparența sa cu fanii din mediul online, a povestit pe Instagram ce s-a întâmplat și cât de mult a afectat-o acest eveniment.

„Și uite cum nu dorm eu de supărare că azi, cât eram la probele pentru raliu, mașina mea era în fața casei, scoasă azi din service unde am vopsit-o nouă, și am găsit-o zgâriată cu cheia în spate de acest individ. De ce oare să faci așa ceva? De ce?” a scris Oana Roman pe Instagram, exprimându-și nedumerirea și supărarea.

După ce au aflat despre incident, fanii vedetei au început să speculeze despre motivele care ar fi putut sta la baza acestui act de vandalism.

Mulți cred că este posibil ca Oana să fi fost victima unei răzbunări. Recent, Oana și-a exprimat o părere nu tocmai favorabilă despre comuna în care locuiește, iar fanii bănuiesc că această opinie ar fi deranjat anumite persoane, care ar fi recurs la acest gest extrem.

„Bună dimineața, după o noapte de insomnie. M-am supărat tare aseară… sper să nu fie cum au spus unii dintre voi, că mi-a zgâriat mașina așa dintr-o răzbunare pentru că mi-am permis eu să am un punct de vedere despre cum este administrată comuna unde locuiesc. Sper totuși să nu aveți dreptate și să nu se fi coborât atât de jos,” a mai adăugat Oana Roman, exprimându-și speranța că incidentul nu a fost o răzbunare personală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *