May 20, 2024

Cu o garderobă de îmbrăcăminte de lux, vedeta Oana Zăvoranu a luat o decizie surprinzătoare: să pună în vânzare o parte din hainele sale prețioase.

Motivele din spatele acestei alegeri neașteptate au fost dezvăluite recent, iar suma estimată pentru aceste articole este una impresionantă.

Cu o colecție generoasă de haine noi sau aproape noi, Oana Zăvoranu a hotărât că este momentul să facă o curățenie în garderoba sa.

Deși prețurile inițiale ale acestor haine au fost considerabile, vedeta a optat să le ofere la prețuri mai accesibile, demonstrând că este dispusă să facă schimbări majore în viața sa.

Decizia de a vinde hainele din garderoba sa a fost luată cu mult discernământ. Oana Zăvoranu a explicat că, deși valorile hainelor sale depășesc 500.000 de euro, nu se așteaptă să obțină o sumă apropiată de aceasta din vânzare.

Cu toate acestea, vedeta este optimistă și ar fi mulțumită să primească în jur de 100.000 de euro pentru toate articolele.
Oana Zăvoranu se refugiază în credință după divorțul de Alex Ashraf. Pentru  ce s-a rugat la Sfânta Parascheva: „Știu cu tărie că m-ai auzit”

Interesant este faptul că Oana Zăvoranu a decis să nu ofere hainele gratuit, așa cum a făcut în trecut, ci să le vândă contra-cost.

Această schimbare de abordare poate fi interpretată ca un semn al maturizării și al dorinței de a face schimbări pozitive în viața sa.

În plus, pentru a gestiona procesul de vânzare a acestor haine prețioase, Oana Zăvoranu a angajat o asistentă, ceea ce demonstrează seriozitatea și determinarea sa în acest demers.

Pe lângă decizia sa privind garderoba, Oana Zăvoranu a împărtășit și experiența sa din Maramureș, unde a petrecut sărbătorile de Paște.

Impresionată de frumusețea peisajului și de ospitalitatea localnicilor, vedeta a mărturisit că această călătorie a fost una memorabilă și că a avut ocazia să se conecteze cu tradițiile autentice ale României.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *