June 15, 2024

În urmă cu doar câteva săptămâni, Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu anunțau că se despart și pornesc pe drumuri separate, după ani buni de relație.

Despărțirea lor a fost neașteptată pentru toată lumea, mai ales că cei doi păreau fericiți și împliniți. Împărtășeau adesea fotografii din călătoriile lor și afișau o imagine de cuplu perfect.

Totuși, se pare că lucrurile nu erau la fel de roz în spatele ușilor închise, motiv pentru care au decis să-și spună „adio”.

Sebastian Dobrincu își continuă viața cu zâmbetul pe buze

Chiar dacă despărțirea a luat pe toată lumea prin surprindere, Sebastian Dobrincu pare destul de relaxat și împăcat cu decizia luată.

În acest sens, imaginile surprinse îl arată alături de o tânără necunoscută, semn că milionarul nu lasă trecutul să-i umbrească prezentul.

Sebastian, cunoscut pentru pasiunea sa pentru alergare, a fost văzut de data aceasta plimbându-se liniștit prin parc în compania unei domnișoare.
S-a anturat ”la prima strigare” cu brunețica! Se grăbește Sebastian Dobrincu după despărțirea de Ioana Ignat?

În timp ce tânăra a optat pentru un outfit all white, Sebastian a ales o ținută neagră, formată din blugi, tricou și jachetă. Contrastul vestimentar dintre cei doi a evidențiat, încă o dată, că extremele se atrag.

Cei doi au petrecut minute bune plimbându-se și discutând, părând extrem de relaxați unul în preajma celuilalt.

Milionarul a păstrat o distanță „regulamentară” față de domnișoară, fără gesturi sau priviri care să atragă atenția în mod deosebit. Cu toate acestea, zâmbetele și atmosfera relaxată au sugerat că se bucură din plin de compania celuilalt.

Relație amicală sau un nou început?

Deși nu știm încă dacă între Sebastian Dobrincu și tânăra domnișoară există doar o simplă relație amicală sau dacă au ieșit la un date oficial, un lucru este cert: Dobrincu s-a bucurat de prezența ei.

Milionarul, tânăr și râvnit de multe femei, nu are de ce să stea acasă să plângă. De altfel, verificând contul său de Instagram, am observat că Sebastian și Ioana nici măcar nu se mai urmăresc, semn că au rupt definitiv legătura, inclusiv online.

După ce au discutat și s-au plimbat prin parc, cei doi s-au urcat în Lamborghini-ul milionarului și au părăsit locația împreună.

Fie că este vorba despre o nouă prietenie sau despre un posibil început romantic, Sebastian Dobrincu pare pregătit să meargă mai departe cu zâmbetul pe buze și cu optimism.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *