July 22, 2024

CRBL a trecut prin momente grele din cauza dependenței pentru jocurile de noroc. Uneori, a ajuns acasă plângând. Patima sa l-a făcut să își piardă salariul, iar mai târziu a luat o decizie importantă. A hotărât să își facă un tatuaj reprezentativ. 

Artistul a fost mereu sincer și nu s-a prezentat publicului drept un om perfect cu o imagine impecabilă. A împărtășit atât momentele frumoase, cât și cele mai puțin plăcute din viața lui. Nu s-a ferit să recunoască faptul că a avut probleme și cu jocurile de noroc. Iar în adolescență, a existat un episod în care și-a mințit părinții pentru a scăpa basma curată.

Citește și: SCANDALUL DINTRE OASE ȘI CRBL NU S-A ÎNCHIS. FOSTUL CO-PREZENTATOR DE LA AMERICA EXPRESS NU SE ASCUNDE: „NU MAI EXISTĂ CALE DE ÎNTOARCERE”

CRBL și-a pierdut banii la jocurile de noroc

Cântărețul a recunoscut că patima pentru jocurile de noroc i-a dat mari bătăi de cap. A trecut prin momente grele, așa că a decis chiar să își facă un tatuaj reprezentativ. A vrut să își aducă mereu aminte de greșelile pe care le-a făcut și să aibă puterea de a nu le mai repeta.

„De fiecare dată când câștig bani la jocurile de noroc, îi pierd instantaneu și mai pierd și din ce aveam. De aceea mi-am pus zarurile astea pe gât, mi le-am tatuat, să mă uit în oglindă și să îmi dau seama că jocurile de noroc nu sunt pentru mine.

Unii conștientizează, alții nu. Nu sunt genul care să pot să pierd, să mă duc să mă joc așa.”, a declarat CRBL în podcast-ul Vorba lu’ Jorge.

Artistul a ajuns să piardă chiar și primul lui salariu, iar pentru a scăpa basma curată și-a mințit părinții că banii i-au fost furați în autobuz. Totuși, acum conștientizează că a greșit foarte mult.

„Sunt un jucător. Îmi place să mă joc orice fel de joc: tabinet, darts, table, șah, alergăm, miuța, ce vrei tu. Și pe bani ne jucăm, dar când e vorba de joacă. Deja când e vorba de a pierde primul meu salariu din teatru la păcănele din două mâini, înseamnă prostie. Eu am ajuns acasă la mama și i-am spus că mi-au furat banii în autobuz și mi-a dat mama bani.

Eu am fost atât de idiot încât să mă duc la păcănele, să pierd banii ăia din două mâini și după aceea să mă duc acasă la mama plângând că mi-au furat banii în autobuz și mama să vorbească cu tata, să mai scoată ei bani din banii lor ăia puțini, să-mi mai dea mie banii înapoi ca să mă bucur de primul meu salariu.”, a povestit cântărețul.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

Citește și: EI AU CÂȘTIGAT AMERICA EXPRESS, DE LA ANTENA 1. UNDE S-AU FILMAT EDIȚIILE PRECEDENTE ALE SHOW-ULUI ȘI LISTA ÎNVINGĂTORILOR

În ciuda acestor probleme, CRBL a reușit să își construiască o carieră solidă în muzică, iar piesele lui au fost apreciate de milioane de oameni. Chiar și acum versurile melodiilor mai vechi sunt fredonate de mulți români.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *