December 8, 2023

Fiul Angelinei Jolie, în vârstă de 19 ani, aduce acuzații tatălui său, Brad Pitt, într-un mesaj emoționant postat pe rețelele de social media.

După patru ani de la divorțul oficial dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, relația acestuia din urmă cu copiii Angelinei pare să fie în continuare tensionată.

De Ziua Tatălui, Pax Jolie-Pitt, în vârstă de 19 ani, a făcut public un mesaj dur la adresa tatălui său, Brad Pitt, în care îl acuză de comportament inadecvat și lipsă de empatie.

Mesajul, postat pe rețelele sociale acum trei ani, a ieșit la lumină recent și dezvăluie sentimentele intense ale tânărului față de tatăl său.

Pax îl numește pe Brad Pitt „nemernic” și îi aduce acuzații de lipsă de considerație și empatie față de cei patru copii mai mici.

„La mulți ani de ziua tatălui, nemernicule! În timp, ai reușit să arăți că ești o persoană teribilă și josnică. Nu ai nicio considerație și empatie față de cei 4 copii mai mici, care tremură de frică în prezența ta. Nu vei înțelege niciodată răul pe care l-ai făcut familiei mele, pentru că ești incapabil”, a scris Pax în mesajul său.

După divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, scandalul și procesul de divorț au adus tensiuni în relația actorului cu cei cinci copii ai cuplului. Acuzațiile lui Pax Jolie-Pitt reprezintă o nouă adâncire a conflictului familial.

Angelina Jolie și Brad Pitt, care s-au cunoscut în 2003 pe platourile de filmare ale „Mr. & Mrs. Smith”, au avut o relație care a captivat atenția presei internaționale.

Cu toate acestea, separarea lor și procesul de divorț au adus la suprafață aspecte tensionate ale relației lor, cu impact asupra copiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *