May 20, 2024

Pescobar a devenit, recent, tătic pentru a doua oară. În luna martie, Paul Nicolau se fotografia, în fața restaurantului său, în timp ce împingea căruciorul cu bebelușul nou-născut. Acum, în mai, bărbatul a plecat singur de Ziua Muncii la mare, iar in acest început de weekend s-a filmat alături de noua sa angajată de la Taverna Racilor. Oamenii au intrat la bănuieli! Vezi detaliile mai jos, în articol.

Recent, Pescobar a devenit tătic pentru a doua oară. În urmă cu mai bine de o lună, Paul Nicolau se fotografia în fața restaurantului său din Herăstrău, în timp ce împingea căruciorul cu bebelușul nou-născut. Însă, în ultima perioadă, patronul de la Taverna Racilor a fost surprins în prezența altor femei, la mare, în timp ce Gianina Crișan stă acasă cu copilul nou-născut.

Unii utilizatori au intrat la bănuieli, după ce au văzut în prezența cărei persoane stă Pescobar, întrebându-se dacă „omul cu raci” are o altă iubită: „Sunteți iubiți?”.

Vezi și FABULOS! ȘI-A LĂSAT IUBITA ACASĂ ȘI A FĂCUT SHOW DE 1 MAI! PESCOBAR, CU 12 GAGICUȚE LA MARE: ”ATÂT S-A PUTUT!”

Unul dintre comentariile primite de Paul Nicolau la postarea de pe Instagram

Vezi și CÂT CÂȘTIGĂ LUNAR UN BUCĂTAR LA TAVERNA RACILOR, DE FAPT. PESCOBAR ÎȘI TRATEAZĂ ANGAJAȚII REGEȘTE!

Pescobar mai are o fetiță, rezultată din fosta relație

Paul Nicolau, alias Pescobar, a devenit tătic pentru a doua oară.  În luna martie a acestui an, patronul de la Taverna Racilor s-a filmat în timp ce plimba căruciorul bebelușului în fața restaurantului său din Parcul Herăstrău. Pescobar mai are o fetiță din fosta căsnicie. El și fosta sa parteneră de viață mențin o relație bună, mai ales de dragul fetiței lor. Merg împreună în vacanță și petrec timp prețios. Chiar patronul restaurantului făcea o dezvăluire despre acest lucru din viața sa, în cadrul unui podcast.

„Da, suntem. Mergem în vacanțe. Merg în vacanțe cu femeia cu care am un copil, dar noi nu mai avem treabă. Ne respectăm, râdem, bem un pahar de vin. Totul elegant. Ne-am despărțit pentru că nu ne potriveam, decât să ne spargem capul, să fie și copilul de față, mai degrabă suntem prieteni și e și copilul de față”, spunea Pescobar, în podcastul Fiță cu Adiță.

Citește și LARISA LUI PESCOBAR ȘI-A PĂRĂSIT IUBITUL DIN DUBAI ȘI A ”ATERIZAT” PE LITORAL, DAR… CU CE-AI SUPĂRAT-O, PAULICĂ?!

Sursă foto: social media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *