May 24, 2024

Plaja Milionarilor din Constanța a fost luată cu asalt în acest weekend de zeci de petrecăreți. Oamenii au adus cu ei mese, scaune și boxe pe nisip, transformând plaja într-un loc de petrecere.

Atmosfera a fost una pe cinste, iar participanții s-au bucurat de momentele de distracție în șantierul în care fiul lui Costel Bucur desfășoară o investiție controversată: construirea a trei piscine, direct pe plajă!

Petrecăreții au invadat plaja cu tot arsenalul de distracție: mese, scaune, boxe și grătare, iar muzica a răsunat la volum maxim. Oamenii ajunși pe Plaja Milionarilor s-au bucurat de soare, iar distracția lor a fost publicate pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, petrecerea a avut loc într-un mod mai puțin obișnuit, fiind ascunsă în șantierul unde fiul fostului patron din lumea fotbalului, Costel Bucur, desfășoară o investiție controversată.

Legislația din România permite doar construcții provizorii pe plajă

Conform informațiilor de la Gândul, Afaceristul Constantin Alin Bucur, fost deputat UNPR în legislatura 2012-2016, a văzut o oportunitate în lărgirea plajei de la Mamaia pentru a-și dezvolta afacerea. A închiriat o suprafață extinsă de plajă și a primit aprobarea pentru a construi trei piscine îngropate, pentru care a fost necesară săparea a sute de tone de nisip.

Pentru a fi gata pentru noul sezon turistic într-un timp record, s-a grăbit să construiască o clădire mare de sute de metri pătrați lângă piscine. Cu toate acestea, autoritatea care i-a închiriat plaja susține că s-a extins într-o zonă unde construcția nu era legală și a lăsat doar 200 de metri liberi până la intrarea în mare.

Lucrările de amenajare a piscinelor sunt în plină desfășurare, dacă legea permite doar construcții temporare pe plajă, care pot fi demolate rapid la sfârșitul sezonului estival.

Constantin Alin Bucur este fiul lui Costel Bucur, fostul patron al Gloriei Buzău.

Costel Bucur este prieten apropiat cu Gigi Becali.

Citește și: IANIS HAGI A TRĂIT O EXPERIENȚĂ UNICĂ PE MUNTELE ATHOS. LĂCAȘUL PREFERAT AL CREDINCIOȘILOR L-A TRANSFORMAT RADICAL PE FIUL „REGELUI”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *