June 15, 2024

Doru Octavian Dumitru, invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului „ALTCEVA”, a dezvăluit, printre altele, porecla care l-a urmărit în copilările. De unde a început totul și cum s-a finalizat, aflați în rândurile de mai jos! De asemenea, discuția integrală dintre părintele stand-up-ului românescu și directorul editorial al Grupului Gândul poate fi vizualizată abonându-vă la canalul de YouTube ”ALTCEVA cu Adrian Artene”.

Fiindcă a fost nevoit să poarte ochelari circa șase ani, din clasa I, până în clasa a VI-a, copiii, pe Doru Octavian Dumitru, îl strigau „ochelaristul”. Pe lângă acest lucru, cei mici îl denumeau pe actor oricum, numai să rimeze cu numele Doru.

(NU RATA: 10 lucruri de care are nevoie creierul uman ca să fie sănătos. Sfaturi de la Dr. Leon Dănăilă, în podcastul „Altceva cu Adrian Artene”)

Podcastul poate fi urmărit integral pe canalul de YouTube ”ALTCEVA cu Adrian Artene”

„La un moment dat, am fost poreclit «ochelaristul»”

Adrian Artene: Cum vă porecleau ceilalți copii?

Doru Octavian Dumitru: Ceva care să rimeze cu Doru, în general. 

Adrian Artene: Glumele nevinovate ale copilăriei. 

Doru Octavian Dumitru: La un moment dat, am fost poreclit „ochelaristul” pentru că am avut ochelari vreo șase ani.

Adrian Artene: Și, într-o casă în care tatăl este în structurile MAI-ului, bancurile, glumele cu polițiștii își au locul? 

Doru Octavian Dumitru: El era un tip haios. Se putea povesti cu el, era un povestitor, era un tip care avea multă experiență, dar punea mult suflet în ceea ce făcea și asta l-a și afectat în sănătate. După aceea, a renunțat la presiunea asta pe care a pus-o asupra lui și a devenit un tip echilibrat, ca să zic așa, și se controla. Lucru pe care l-am învățat de la el, oarecum. Eu fiind neechilibrat o perioadă foarte lungă de timp până când am zis „Stai puțin, dar de ce nu învăț de la tata ceva?”

„Se reglau cu bătăile”

Adrian Artene: Dar cine a sădit umorul în interiorul dumneavoastră?

Doru Octavian Dumitru: Asta era întrebarea pe care tatăl meu o punea mamei mele. 

Adrian Artene: Și mama ce răspundea?

Doru Octavian Dumitru: Amândoi erau niște haioși. Adică cred că, până la urmă, de la fiecare am luat, dar pesemne că o fi fost undeva, la noi în familie, cineva care a avut treaba asta. 

Adrian Artene: Erați pus pe șotii în permanență? 

Doru Octavian Dumitru: Da, dar se reglau cu bătăile. 

Podcastul poate fi urmărit integral pe canalul de YouTube ”ALTCEVA cu Adrian Artene” / (Sursa: Captură video)

(VEZI ȘI: Doru Octavian Dumitru, cu o dexteritate perfectă, jonglează cu umorul și adevărul, la „Altceva cu Adrian Artene”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *