May 24, 2024

Recent, Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa, a fost acuzată că i-ar fi „spart” casa cu Babs! El și Claudia Iosif au încheiat povestea de iubire, după 11 ani, fiecare alegând orizonturi diferite. Odată cu separarea celor doi, au apărut speculații în mediul online. Celebrul cântăreț a fost bănuit că ar fi avut legătură cu dansatoarea Bianca. Acum, însă, toate bănuielile au dispărut, odată cu declarațiile făcute de tânără. Vezi mai jos, în articol, detaliile.

În spațiul public, au apărut speculații potrivit cărora Bianca, una dintre dansatoarele lui Dorian Popa, i-ar fi „spart” casa cu Babs! Artistul și Claudia Iosif au decis să o ia pe drumuri separate, după o relație de 11 ani. Odată cu despărțirea lor, deși au spus inițial că nu infidelitatea a reprezentat un motiv, artistul declarase că a călcat strâmb.

Vezi și CĂTĂLIN DONCA VREA SĂ ÎL DISTRUGĂ PE DORIAN POPA DUPĂ CE GESTUL ARTISTULUI L-A ÎNFURIAT LA CULME

Bianca, una dintre dansatoarele lui Dorian Popa, a reacționat: „Vă place bârfa mai rău decât ciocolata!”

După această situație, Bianca a avut o primă reacție în spațiul public. Pe rețelele de socializare, tânăra a încărcat și o imagine alături de cântăreț, din anul 2016. În dreptul fotografiei, dansatoarea lui Dorian Popa a notat câteva rânduri prin care explică natura relației dintre ea și cântăreț. Fermă pe poziții, Bianca a notat următorul mesaj:

„Normal că nu răspund la aberații de genul ăsta, dar insiști… Când o să vă intre în cap că o relație profesională rămâne o relație strict profesională? Atât eu, cât și Cori lucrăm cu Dorian de mai mult de opt ani, în ce filme sunteți? Vă place bârfa mai rău decât ciocolata! Eu n-am fost și nu o să fiu niciodată beleaua din viața nimănui, îmi ajunge ca sunt beleaua din viața mea”, se arată în mesajul de pe rețelele de socializare.

Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa, a avut o primă reacție după ce s-a spus că ar fi fost cea care i-ar fi „spart” casa cu Babs – Claudia Iosif / sursă foto: Instagram

Citește și CUM ARATĂ CURTEA DE ZECI DE MII DE EURO A LUI DORIAN POPA? PISCINA URIAȘĂ, ÎMPREJMUITĂ DE PALMIERI

După despărțire, Claudia Iosif, alias Babs, a ales să investească în propria casă. Pe rețelele de socializare, tânăra a încărcat o serie de imagini cu noua locuință despre care a mărturisit că dorește să o transforme total. Este foarte bucuroasă de această investiție, iar pe internet le arată urmăritorilor, pas cu pas, ce îmbunătățiri îi aduce. Mai multe fotografii pot fi văzute AICI.

Sursă foto: social media, captură video YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *