December 2, 2023

Dorian Popa (35 de ani) s-a pus pe fapte mari! Pentru a distrage, în orice fel posibil, atenția de la faptul că a fost prins drogat la volan, influencerul face tot felul de „giumbușlucuri”. Dacă zilele trecute flexa cu notele de la BAC, diploma de la ASE și faptul că are C1 la engleză, acum vine marea „bombă”: „palatul” lui din Domnești! Mulți români nici nu visează la ce și-a construit actorul în Ilfov! CANCAN.RO vă prezintă atât o GALERIE FOTO impresionantă, cu nu mai puțin de 40 de imagini din vila luxoasă, cât și un TOP al celor mai inedite lucruri observate în casa artistului.

A pornit din castinguri mici, a ajuns să joace la PRO TV și a avut ideea de a face conținut pe Youtube. Poate că a fost cea mai bună alegere din viața sa pentru că, dintr-un simplu actor, a ajuns să fie cunoscut și iubit de o mulțime de tineri, adolescenți și copii. Vizualizările aduc bani, la fel și promovările și parteneriatele. Jocurile de noroc au avut și ele un rol, dar a renunțat, de circa doi ani, să își asocieze imaginea cu pariurile, chiar dacă obținea venituri frumoase. Orice rețetă a avut, a ajuns, cu siguranță, să aibă o mulțime de bani, dovadă fiind chiar „palatul” în care locuiește!

Dorian Popa locuiește într-un „palat” / Sursă foto: Facebook

TOP 10 cele mai inedite lucruri din casa lui Dorian Popa

  1. Are un SOLAR în propria casă! Da, Dorian Popa nu este atât de bronzat de la soare;
  2. În baia actorului, totul este negru sau auriu;
  3. Garderoba sa, numai cu haine de brand, este ordonată perfect, pe culori, măriri, firme;
  4. Are o baie specială în curte, pentru a nu se murdări când intră în casă;
  5. Piscina enormă;
  6. Palmieri în curte;
  7. Toate tipurile de electrocasnice;
  8. Draperii automate;
  9. Un garaj care pare desprins din filme;
  10. Living IMENS, open space, cu bucătăria.

Bonus: camera sa „de suflet” este biroul, unde are cele două premii de la YouTube, butonul de aur și cel de argint.

(CITEȘTE ȘI: Dorian Popa a început să se laude cu studiile și notele de la BAC după ce a fost prins drogat la volan. „Citiți și plângeți”)

Cât a costat „palatul” influencerului

Este aproape imposibil să vă dăm o sumă exactă, dar „palatul” lui Dorian Popa, care se întinde pe 3 etaje, a fost făcut și cu parteneriate și sponsorizări. La un calcul estimativ, cu datele pe care le-a dat chiar influencerul, trecuse lejer, în primă fază, de 300.000 de euro. Adăugând la calcul și renovarea, mobila, luxul, cel mai probabil se poate ajunge la jumătate de milion de euro, poate chiar și mai mult!

„Undeva pe la 250.000 de euro de m-am oprit din numărat pentru că efectiv m-am speriat. Vă spun sincer sub ochii lui Doamne-Doamne că eu nu credeam că o să trec de 200.000 de euro. Planul meu era de fapt între 170.000-180.000 de euro cu toată casa cu tot cu piscină. Vă dați seama ce fabule aveam eu în cap. Am sărit bine de cifra de 300.000 de euro, dar totul este de prisos să mai discutăm asta acum”, a spus Dorian Popa pe canalul său de YouTube, în urmă cu ceva vreme.

(CITEȘTE ȘI: Marea transformare a lui Dorian Popa, după despărțirea de Babs! A renunțat la tot, chiar și freza și-a schimbat-o!)

Sursă foto: Youtube/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *