April 25, 2024

Pro TV pregătește o lovitură majoră în competiția pentru audiență, iar aceasta nu vine sub forma unui reality show sau a unui concurs de talente, ci printr-o revenire spectaculoasă pe micul ecran.

Conform informațiilor obținute de CANCAN.RO, postul TV se pregătește să relanseze mega-producția „Atletico Textila”, serial pe care l-a abandonat acum câțiva ani.

În timp ce alte trusturi media se concentrează pe concursuri de talente sau reality-show-uri, Pro TV revine în forță cu un format care a captivat deja publicul românesc.

Cu zeci de actori în cursă pentru rolurile principale, inclusiv cele disputate, filmările pentru noul sezon urmează să înceapă în curând, dezvăluie surse din interiorul trustului.

„Atletico Textila”, serialul de comedie românesc, și-a făcut debutul pe micul ecran în martie 2016 și a avut un succes notabil până la ultimul episod difuzat în iunie 2017.

Producția, care se axează pe echipa de fotbal cu același nume, a inclus în distribuție atât actori consacrați, cât și sportivi celebri. Bogdan Stelea, Ciprian Marica și Nana Falemi sunt doar câțiva dintre protagoniștii serialului.

Cu toate că unele nume notabile, precum Florin Călinescu, au părăsit lumina reflectoarelor, serialul se bucură de interesul continuu al publicului.

Revenirea acestui format marchează o mișcare strategică din partea Pro TV, care își propune să capitalizeze pe succesul obținut anterior cu seriale precum „Las Fierbinți”.

Astfel, Pro TV își consolidează poziția pe piața media românească prin reintroducerea unui serial de comedie apreciat, oferind publicului o alternativă captivantă în peisajul televiziunii românești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *