June 15, 2024

Gică Hagi ar putea primi o lovitură dură din străinătate! Acționarul său, Rivaldo, este investigat de autorități în scandalul momentului din Brazilia, în care este implicată și sora lui Neymar. Fostul câștigător al Balonului de Aur ar avea probleme cu legea, anunță presa de peste Ocean. Jurnaliștii străini scriu despre faptul că acționarul minoritar de la Farul ar fi finanțat o lovitură de stat în țara natală. Despre ce este vorba, de fapt?

Rivaldo este în centrul unui scandal în Brazilia, după ce s-a aflat că ar fi finanțat o lovitură de stat în țara lui. Presa de peste Ocean scrie că întreaga situație s-a petrecut în ianuarie 2023, la ceva vreme după alegerile prezidențiale din Brazilia. În fața Sălii Verde a Camerei Deputaților a avut loc un scandal imens, o revoltă pornită de susținătorii lui Jair Bolsonaro. După victoria obținută de Lula da Silva, cei care l-au susținut pe Bolsonaro au luat cu asalt zona respectivă, fiind la un pas să invadeze Palatul Planatto. Asta ar fi însemnat, fără cuvinte, o lovitură de stat.

CITEȘTE ȘI: GICĂ HAGI, GEST EMOȚIONANT PENTRU FIICA SA. „REGELE” A ARĂTAT CÂT DE MÂNDRU L-A FĂCUT KIRA HAGI

Ce ar fi făcut, de fapt, Rivaldo

Foarte mulți protestatari au fost luați pe sus de autorități, iar unii dintre ei le-au dezvăluit oamenilor legii de unde au provenit finanțările pentru acel protest. Toți au arătat cu degetul spre Salomao Vieira, un artist celebru din Brazilia, care ar fi fost responsabil pentru această situație. În prezent, el este refugiat în Paraguay.

Doar că, acesta a susținut în fața unor protestatari că sumele uriașe de la protestul din 8 ianuarie 2023, ar fi provenit din buzunarul lui Rivaldo și al surorii lui Neymar, Rafaella Santos. Unul dintre bărbații care au luat o parte la protestul respectiv le-a spus polițiștilor că a auzit de faptul că Rivaldo a plătit 9.500 de euro, într-o primă fază, pentru a susține marșul. În schimb, avocații fostului mare fotbalist au negat aceste acuzații și au susținut că Rivaldo ar fi dat 380 de euro, pentru „oamenii nevoiași de la o biserică”, relatează AS.com.

Rivaldo, susținător al fostului președinte al Braziliei

Și sora lui Neymar a negat că ar fi avut vreo implicare în această situație. Astfel, anchetatorii brazilieni au demarat o investigație amplă, pentru a stabili care este de fapt adevărul. Cert este că, Rivaldo a declarat că este susținător al lui Jair Bolsonaro, fost președinte al Braziliei. Acesta spunea public faptul că vede victoria lui Lula da Silva precum „înfrângerea suferită de Brazilia în finala Cupei Mondiale din 1998, împotriva Franței”.

CITEȘTE ȘI: GICĂ HAGI A PUS MÂNA PE TELEFON ȘI L-A CHEMAT PE MIRCEA LUCESCU SĂ VINĂ LA FARUL. „UNUL TREBUIE SĂ IA DECIZIILE”

Rivaldo, fostul jucător al Barcelonei, a devenit acționar minoritar la Farul Constanța, în luna septembrie a anului 2023. Fostul mare jucător de fotbal a preluat 10% din acțiunile echipei patronate de Gică Hagi, în speranța că legenda din România va putea să sprijine în continuare proiectul său.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *