December 1, 2023

Anchetatorii au aflat, de la vecini, că un bărbat ar fi unul dintre cei trei hoți care i-au adus moartea lui Adrian Kreiner. Individul a fost reținut, dar a fost eliberat ulterior pentru că nu el ar fi vinovat de Crima din Sibiu. Ca urmare, cercetările continuă, fără a avea un suspect. 

Cu toate camerele de supraveghere din zona plină de vile din Sibiu, unde chiar Klaus Iohannis are vila, nu au fost găsiți cei 3 tâlhari care i-au adus sfârșitul lui Adrian Kreiner.

Din verificările efectuate până la această dată, precum și în urma audierii persoanei conduse la sediul I.P.J. Sibiu, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă față de acesta. Continuăm cercetările în vederea coroborării tuturor probelor pentru a lămuri cu exactitate situația de fapt și natura implicării acestuia în comiterea faptei de pe raza municipiului Sibiu”, au transmis procurorii.

Filmul crimei de la Sibiu

În seara de 5 spre 6 noiembrie 2023, trei hoți au intrat în vila din Adrian Kreiner, înarmați, și l-au snopit în bătaie. Afaceristul de 50 de ani dormea pe canapea, la parter, liniștit de faptul că avea camere de supraveghere și alarmă. Nu mai punem la socoteală că stătea la doar 400 de metri de vila lui Klaus Iohannis.

După ce l-au pus la pământ, atacatorii cu cagule l-au legat de mâini, de picioare și l-au acoperit cu un covor. Ulterior, au început să-i caute obiectele de valoare din casă. În acest timp, fiica bărbatului, o tânără de doar 23 de ani, s-a trezit și a coborât de la etajul 1. A fost bruscată și amenințată cu pistolul, dar a scăpat cu viață. Iubita lui Adrian Kreiner a auzit și ea zgomotul, dar s-a ascuns în dulap.

Bărbatul a fost transportat la spital, unde a stat în comă. Medicii n-au avut cum să-l mai salveze și i-au declarat decesul, pe data de 7 noiembrie.

(CITEȘTE ȘI: A fost prins și primul suspect în uciderea lui Adrian Kreiner. Acțiunea a avut loc în județul Dolj)

Cine era Adrian Kreiner

Afaceristul din Sibiu avea propria-i firmă de la vârsta de 18 ani. De asemenea, în 2005 a fondat o companie de piese auto și, în 2022, a avut o cifră de afaceri de 127 de milioane de lei și un profit de 2.400.000 de lei. Adrian Kreiner iubea raliurile, mașinile de lux și să-i ajute pe alții să-și facă un business. În ultimul timp, era pasionat și de criptomonede.

Departe de partea profesională, trăia, de 18 ani, cu cea cu care trebuia să ajungă la altar, Adriana Viliginschi, care a și avut dificila misiune de a-i comunica public decesul:

„Cei care ne-au atacat duminică noaptea, în timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit să îl omoare pe iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner. Acum o oră (n.r. – marți seară) a fost confirmat decesul. Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune și vă rog pe voi toți și presa ca în perioada următoare să îmi respectați intimitatea durerii pe care mereu am trăit-o în liniște”, a spus logodnica afaceristului.

(CITEȘTE ȘI: A fost reținut un bărbat în cazul uciderii milionarului Adrian Kreiner. S-a început urmărirea penală pentru trei bărbați din județul Dolj)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *