May 24, 2024

Meko a fost teribil de deranjat după declarațiile lui Cristi Mitrea la adresa lui, în cadrul unui interviu pe care acesta din urmă l-a acordat.

Fostul iubit al Andreei Mantea nu l-a menajat deloc pe cel care ar fi putut să-i fie adversar. L-a făcut tâmpit , iar Meko a „explodat” și i-a dat replica acidă, presărată, însă, cu ironii.

Cușca RXF nu-l atrage deloc pe Cristi Mitrea, de aceea, și-a permis să lovească în plin, la nivel de declarații, iar cel care i-a căzut, la un moment dat, victimă, a fost Meko.

Fost campion național la MMA, Mitrea spune că asemenea evenimente nu ar trebui să se desfășoare între profesioniști și amatorii care nu ar cunoaște tainele sportului de contact.
Meko îi dă replica devastatoare lui Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei  Mantea: ”Un păcălici care a bătut la viața lui doar femei!”

Asta l-a inflamat pe Meko și nu a stat pe gânduri, replica venind imediat. ”Mitrea, acest colos, să nu uite că a luptat în galele de care vorbește acum, că s-a ridicat din RXF. Mai mult, în galele astea, așa cum le numește el, sunt multe nume mari ale sportului de contact, cu titluri de campioni mondiali, cu pregătire excepțională, care, iată, se coboară la nivelul ăsta mediocru de care tot vorbește distinsul.”

„În afară de câteva lupte, și alea ușoare, ce mari performanțe îl recomandă pe Cristian Mitrea? Prefer să fiu un tâmpit care își asumă riscuri în cușca cu profesioniști adevărați, nu ca el, decât un păcălici care a bătut la viața lui doar femei.”

„Cristian Mitrea trăiește din amintirea unui vis frumos din care a făcut parte la un moment dat, iar acum se agață de trei apariții la tv ca să îl bage lumea în seama pe la evenimente. Ce îl recomandă pe dumnealui, cu ce se poate lăuda, ce meserie are și din ce trăiește dumnealui în viața de zi cu zi? Eu îl invit în cușcă pe reguli de box și ne batem parte-n parte, ca bărbații.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *