April 14, 2024

Soția discretului miliardar imobiliar din Capitală, cunoscută pentru colecția sa impresionantă de genți Hermes, a ieșit în evidență într-o apariție spectaculoasă.

Într-o zi însorită din București, Rolls Royce-ul somptuos al familiei a fost văzut făcându-și intrarea impresionantă în zona de nord a orașului.

Și cine să coboare din mașina luxoasă, dacă nu însăși Regina Hermes, în toată splendoarea ei? Cu o eleganță demnă de covorul roșu, ea a pășit ferm pe asfaltul strălucitor, purtându-și cu grație burtica de gravidă.

Îmbrăcată în stilul care a consacrat-o, cu o rochie gri ce punea în valoare perfecțiunea formelor sale, și tocuri albe, Regina Hermes și-a făcut drumul către magazinele de lux. În mână purta o geantă de o valoare impresionantă: Hermes Mimosa Yellow GHW Crocodille Alligator Birkin 30, evaluată la nu mai puțin de 100.000 $.

Acest accesoriu de lux este doar una dintre bijuteriile spectaculoase din garderoba distinsei doamne.
Primele imagini cu burta de graviduță a soției milionarului imobiliar! ”Regina  Hermesurilor” lovește năprasnic cu o geantă de 100.000 $!

Însă surpriza a fost cu atât mai mare atunci când s-a dezvăluit că în brațele sale ținea plina de vitalitate și curiozitate una dintre fetițele sale, care îi era alături la fiecare pas.

Împreună, Regina Hermes și micuța ei prințesă au străbătut magazinele de lux, dând dovadă de eleganță și rafinament în fiecare mișcare.

Această apariție impresionantă a „Reginei Hermes” este doar o altă confirmare a rafinamentului și eleganței care o caracterizează, iar burtica de gravidă este doar încă o mărturie a fericirii și împlinirii din viața ei personală.

Într-o lume a luxului și a opulenței, Regina Hermes continuă să strălucească ca o adevărată stea, iar fiecare apariție a sa este un eveniment care atrage privirile și invidia tuturor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *