June 15, 2024

Mario Fresh a fost invitat în sezonul 2 Podcastito Express într-un episod găzduit de Alexia (23 de ani) și Aris Eram (20 de ani), concurenții America Express 2023. Așa cum majoritatea internauților se așteptau, pe tot parcursul emisiei au existat mici ironii și glume la adresa celui mai ”fresh” cuplu din showbiz: Laura Giurcanu (26 de ani) și fiului Andreei Esca (51 de ani). Cântărețul nu și-a menajat cumnatul.

Recent, Mario Fresh a fost invitat în episodul 9 al sezonului 2 Podcasito Express găzduit de copiii Andreei Esca, Aris și Alexia Eram. Ceea ce trebuia să fie o discuție relaxată în familie, dialogul dintre Alexia Eram, Mario Fresh și Aris Eram a căpătat o turnură neașteptată. Întrebat cu ce echipă ar ține dacă iubita lui și Aris Eram o să fie eliminați, Mario Fresh a oferit un răspuns surprinzător:

”Cu Iulia și cu Laura și cu Sânziana”, a spus Mario Fresh.

Reacția lui Aris Eram nu a întârziat să apară. Mulțumit de răspunsul oferit, fiul Andreei Esca a exclamat:

”E bine, e bine.”

Citește și: LAURA GIURCANU ȘI ARIS ERAM AU „LOVIT” DIN NOU! DE DATA ASTA ȘI-AU FĂCUT-O CU MÂNA LOR! IMAGINEA CU EI DIN VACANȚĂ

Aris Eram, tachinat de Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram

Vrând să nu dezvolte subiectul: cuplul Aris Eram – Laura Giurcanu, Mario Fresh l-a întrebat dacă nu preferă să schimbe subiectul, însă răspunsul a fost negativ. Moment perfect pentru artist ca să-și tachineze cumnatul. Reamintim că

Mario Fresh: ”Nu vrei să schimbăm subiectul?”

Aris Eram: ”Nu, nu, nu”

Discuția dintre cei trei continuă în aceeași notă amuzantă. Așa cum era de așteptat, Mario Fresh nu s-a oprit și l-a provocat și mai tare pe Aris Eram.

Alexia Eram: ”Poate se face un best of! Vrei să mergi cu mine?

Mario Fresh: Nu, nu eu vreau cu Aris.

Alexia Eram: Cu Aris ai merge dintre toți concurenții care au fost până acum în toate sezoanele? Dacă acum s-ar face un best of și ar trebui să mergi cu cineva, tu cu cine ai merge?

Mario Fresh: Cu Laura Giurcanu!

Aris Eram: Băi, dar ești pus pe glume azi.

Mario Fresh: Uite-l, s-a pus cu mâinile așa…

Aris Eram: Cu mine a vrut să zică, gata. Eu nu știu cum aș face echipă cu MArio.

Mario Fresh: Ce Aris, ai ceva să îmi spui?

Aris Eram: Vreau doar să facă…

Alexia Eram: Ai zis bine azi, Mario e pe glume…

Mario Fresh: Uite, s-a înroșit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *