May 20, 2024

Alejandra Marisa Rodríguez, în vârstă de 60 de ani, o avocată și jurnalistă din Buenos Aires, a impresionat recent publicul și juriul, câștigând titlul de Miss Buenos Aires. Cu acest succes neașteptat, s-a calificat pentru a concura în prestigiosul concurs național de frumusețe, Miss Argentina. Puțini știu care este secretul din spatele siluetei sale și cum se menține jurnalista. 

O premieră uluitoare a avut loc la Miss Universe. După ce Organizația a eliminat limita de vârstă, o femeie de 60 de ani a fost încoronată ieri (26 aprilie), Miss Buenos Aires. Alejandra a dezvăluit că secretul frumuseții sale constă într-o alimentație echilibrată și exerciții fizice regulate, care au contribuit la menținerea unei forme fizice excepționale, pregătind-o pentru a străluci la cel mai prestigios concurs de frumusețe din lume.

Citește și: ALEJANDRA, O FEMEIE DE 60 DE ANI, A CÂȘTIGAT TITLUL DE MISS UNIVERS BUENOS AIRES 2024. GALERIE FOTO

Care este alimentația pe care o are Alejandra Marisa Rodríguez la 60 de ani

Alejandra Marisa radiază o tinerețe de invidiat, părând cu cel puțin 20 de ani mai tânără decât vârsta sa reală. Sprijinul și aprecierea oamenilor cresc, iar șansele ei în următoarea etapă a competiției pentru Miss Univers, adică concursul Miss Argentina, sunt considerate semnificative. Evenimentul este programat pentru 25 mai și va aduce în competiție participante din diversele teritorii ale Argentinei.

Alejandra Rodriguez a spus că secretul siluetei sale este că urmează cu strictețe dieta pe care și-a stabilit-o. În plus, ea crede că este esențial să adoptăm o alimentație sănătoasă și să includem postul intermitent în rutina noastră alimentară.

„Este foarte important să ai o viață sănătoasă, să mănânci bine, să faci activitate fizică. O îngrijire normală, nimic prea extraordinar și puțină genetică. Ceea ce încerc să fac este postul intermitent, cred că ajută foarte mult. Apoi, încerc să mănânc alimente organice, multe fructe, multe legume și folosesc creme bune”, a spus Alejandra, potrivit The Sun.

Miss Univers Buenos Aires a subliniat că alți doi factori au contribuit la succesul ei: „credința și determinarea de a fi autentic te pot ajuta să revelezi adevărata frumusețe, care este atemporală”.

La finalul anului trecut, concursul Miss Univers a făcut un pas major spre incluziune prin eliminarea limitei de vârstă impusă încă din 1958. Începând cu acest an, competiția nu mai restricționează vârsta participanților la intervalul 18-28 de ani. Potrivit noilor reguli, pot concura doar femeile care au împlinit vârsta legală de 18 ani. Această decizie a stârnit un zâmbet pe buzele multor femei.

Citește și: ILEANA, PRIMA MAMĂ DIN LUME CARE A CÂȘTIGAT UN CONCURS DE MISS. ARE O FETIȚĂ DE 11 ANI ȘI ESTE PROFESOARĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *