December 2, 2023

Într-un incident neobișnuit, un român în vârstă de 31 de ani a ajuns în custodia poliției din Poing, Germania, după ce a mers la secția de poliție pentru a raporta dispariția iubitei sale.

Însă, la scurt timp după sosirea la secție, bărbatul a fost încătușat, iar motivul a ieșit la iveală în urma unei investigații rapide.

La data de 17 noiembrie 2023, bărbatul a declarat că partenera sa a dispărut de acasă, solicitând ajutorul poliției pentru a o găsi.

Cu toate acestea, oamenii legii au efectuat verificări și au descoperit că femeia în cauză era de fapt în custodia penitenciarului Munchen-Stadelheim.

Se pare că partenera românului a fost arestată în aceeași zi pentru furt dintr-un magazin. În momentul descoperirii adevărului, poliția a constatat că bărbatul a fost complice la furt și a procedat la încătușarea ambilor suspecți.

Românul a fost eliberat într-un final

Deși românul a fost reținut, acesta a plătit amenda impusă pentru eliberarea partenerei sale din penitenciar. Eliberarea a avut loc în jurul orei 20:50.

Purtătorul de cuvânt al poliției din Poing a declarat că românul a fost reținut inițial din cauza complicității la furt, dar a fost eliberat ulterior după achitarea amenzii.

„Femeia care fusese transferată anterior la Munchen este încă în arest, deși soțul iubitor a declarat că va merge imediat la Munchen pentru a plăti amenda restante soției sale”, au explicat reprezentanții poliției.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *