July 22, 2024

Ultima perioadă nu a fost prea ușoară pentru Rona Hartner. Vedeta s-a confruntat cu unele probleme de sănătate, însă acum se simte mult mai bine și speranța i-a revenit. A reușit să învingă pentru a doua oară cancerul și are planuri mari de viitor. Artista a făcut câteva dezvăluiri despre viața personală și a anunțat că este gata de a treia căsătorie, care speră să fie și cu noroc. Pe cine a pus ochii vedeta? 

Rona Hartner a trecut prin momente destul de dificile recent. Pentru a doua oară în viață i s-a pus un diagnostic greu, cancer. Dar, de această dată medicii nu i-au dat nicio șansă și au sfătuit-o să își facă testamentul. Însă, din nou, vedeta a reușit să iasă biruitoare, vindecându-se în mod miraculos. Așa că acum, Rona Hartner a dat uitării problemele și are planuri mari de viitor, iar pe lista sa se află și căsătoria.

(CITEȘTE ȘI: PRIMA MINUNE DIN VIAȚA RONEI HARTENR! DUMNEZEU I-A ÎNDEPLINIT PESTE NOAPTE CEA MAI ARZĂTOARE DORINȚĂ )

„O să fie o căsătorie de maturitate”

Așa cum spuneam, după vindecarea miraculoasă, Rona Hartner este gata să dea uitării problemele și privește încrezătoare în viitor. Mai mult, se pare că artista chiar are gânduri de măritiș. Până acum, aceasta a bifat două căsnicii, una cu dansatorul argentinian Rocco Sedano, tatăl fetiței ei, Rita, și una cu DJ-ul francez Herve Camilleri.

Însă, mariajele nu au rezistat, așa că Rona Hartner vrea să încerce și a treia oară. Vedeta își dorește să spulbere ghinionul în această privință și se gândește ca de data aceasta, după un argentinian și un francez, să aleagă un român. Rona Hartner este sigură că o să găsească bărbatul potrivit pentru ea și își spune toate speranțele în a treia căsnicie.

„Sunt sigură că mă voi recăsători, chiar am asta în plan, nu vreau să rămân pe eșecurile trecute. Sigur că va fi vorba despre o atracție fizică puternică, despre credință.

Poate că, după căsniciile, cu un argentinian și cu un francez, mă mărit, de data asta, cu un român, să vedem. A treia, o să fie o căsătorie de maturitate!”, a declarat Rona Hartner, potrivit playtech.ro.

(VEZI ȘI: RONA HARTNER, DECIZIE SURPRINZĂTOARE! GESTUL FĂCUT DUPĂ CE S-A VINDECAT PENTRU A DOUA OARĂ DE CANCER)

Rona Hartner, despre întoarcerea în România

Rona Hartner locuiește de ani buni în Franța, însă acum dorul de țara natală a cuprins-o. Din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut, artista nu a mai putu să călătorească, iar de o bună perioadă nu a mai ajuns în România. Aceasta a mărturisit că îi este foarte dor de țară și speră că se va putea întoarce de Crăciun.

Însă, starea ei de sănătate este în continuare destul de fragilă, așa că Rona Hartner încă nu și-a făcut speranțe prea mari momentan. Dar artista este dornică și spune că atunci când se va întoarce în România o să vină cu numeroase surprize pentru fanii săi.

„Îmi doresc foarte mult să vin în țară, cu noul meu proiect muzical, Eternity, muzică ce a fost compusă în perioada dificilă, dar și cu cartea mea de mărturie, scriu acum de zor la ea. Mai aștept să strâng ceva finanțări.

Sper să nu vin la începutul anului 2024, sănătatea mea este încă fragilă, trebuie să mai stau liniștită. Mi-aș dori să ajung pentru perioada de Crăciun. În plus, mai pregătesc un spectacol superb, unde vă aștept pe toți cu mare drag!”, a mai spus Rona Hartner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *