May 24, 2024

Show-ul Survivor All Stars a adus, din nou, în prim plan presupusa relație dintre Ana Porgras și Zanni. Și de această dată, cei doi s-au arătat destul de apropriați în cadrul competiție, cel puțin până în momentul în care Faimosul și-a mutat atenția pe Alexandra Duli. Ei bine, acum, după terminarea filmărilor, cei doi au „clarificat” situația dintr ei, iar concluzia este una clară: Ana Porgras nu vrea să mai audă de Zanni. Ce s-a întâmplat între ei?

În cadrul ediției din data de 2 mai, Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor All Stars, după ce a suferit o accidentare. După ce filmările pentru show-ul din Dominicană s-au terminat, cei doi au luat legătura și au încercat să remedieze problemele apărute între ei pe parcursul competiției. Însă, se pare că nu au reușit să facă acest lucru și doar s-au depărtat și mai mult, iar acum fosta Faimoasă nu mai vrea să audă de colegul ei de competiție.

(CITEȘTE ȘI: CELE 5 CUVINTE PE CARE I LE-A ȘOPTIT ANA PORGRAS LA URECHE LUI ZANNI, DUPĂ CE A FOST ELIMINATĂ DE LA SURVIVOR ALL STARS)

S-a rupt lanțul de iubire

Așa cum spuneam, după ce filmările pentru Survivor All Stars s-au terminat, Ana Porgras și Zanni au reluat legătura și au încercat să lămurească problemele ce au apărut între ei în timpul show-ului. Însă, discuția celor doi nu a avut rezultatul așteptat și doar a înrăutățit lucrurile.

După discuția avută, Ana Porgras a mărturisit că nu vrea să mai audă de Zanni și asta pentru că se pare că a primit mai multe mesaje nepotrivit de la acesta, fapt ce a făcut-o să se îndepărteze definitiv de Faimos. Mai mult, tânăra a mai dezvăluit că ea nu a avut niciodată o problemă cu relația dintre artist și Alexandra Duli, ci altele au fost nemulțumirile ei.

„Nu am avut niciodată o relație cu Zanni, nu m-a deranjat apropierea lui de Duli, îi doresc casă de piatră, sunt fericită pentru el, le doresc multă fericire dacă sunt împreună. Am văzut emisiunea cap-coadă, încă o urmăresc. Aș zice că e mult că am fost dezamăgită de el, dar au fost momente pe care nu le-am înțeles nici acum.

Da, am vorbit cu el după ce am ieșit din show. În momentul în care știam că toți au ajuns acasă i-am scris, voiam să știu cum se simte, ce s-a mai întâmplat, dacă a ajuns bine. După care m-am trezit cu niște mesaje nepotrivite de la el și nu am mai vorbit după”, a declarat Ana Porgras, în cadrul unei emisiuni.

De asemenea, Ana Porgras a mai mărturisit că ea cred că mesajele nepotrivit primite de la Zanni au venit după ce fostul câștigător ar fi vizionat emisiunea și ar fi fost nemulțumit de unele declarații, nefavorabile lui, pe care ea le-a făcut.

„Probabil s-a uitat pe interviurile pe care le-am dat de-a lungul competiției, pentru că 100% s-a uitat și el de la începutul competiției. Au fost momente în care nu am vorbit mereu în favoarea lui și cred că l-au deranjat treburile astea și de aici și mesajele pe care le-am primit de al el. Au fost niște chestii urâte, nu aș vrea să le spun. Îl văd câștigătorul Survivor All Stars.

Eu mă așteptam ca Zanni să mă susțină pe toată perioada competiției, dar după unificare a fost un moment în care am simțit că nu mai era lângă noi și că probabil voia să se integreze între Războinici, să facă strategii ca el să ajungă mai departe în competiție. Nu am spus doar eu treaba asta, au spus-o și Ștefi, Tj, că el nu a mai fost focusat 100%”, a mai spus Ana Porgras.

(VEZI ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎNTRE ANA PORGRAS ŞI ZANNI, DUPĂ CE AU „SCĂPAT” DE ALEXANDRA DULI: „ŢINE MULT LA TINE”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *