April 25, 2024

În următorul episod al emisiunii Survivor All Stars, telespectatorii vor fi martorii unor evenimente dramatice în tabăra Faimoșilor, iar veștile nu sunt tocmai îmbucurătoare pentru echipa roșie.

În episodul ce va fi difuzat miercuri seară, echipa condusă de Zanni va pierde jocul de imunitate, lăsându-i într-o poziție fragilă și vulnerabilă. Mai mult decât atât, există posibilitatea ca nu unul, ci doi membri ai echipei să fie eliminați.

Ana Porgras, una dintre figurile marcante ale echipei, se confruntă cu probleme grave de sănătate și ar putea fi pe punctul de a fi descalificată și trimisă acasă, în urma unor investigații medicale.

În plus, un alt concurent va fi cu siguranță eliminat în urma consiliului tribal de joi.

Singurul membru al echipei Faimoșilor care este în siguranță este Ștefania Ștefan, care a câștigat colanul de imunitate individuală.

Cu toate acestea, situația se poate complica, deoarece colegii ei ar putea fi în pericol.

Cine participă la duel

Se presupune că Ana Maria Pal și Alexandra Ciomag, considerate a fi verigile slabe ale echipei, vor fi trimise la duel.

Totuși, există posibilitatea ca Războinicii să folosească „dintele” de imunitate pentru a salva un Faimos, așa cum au făcut și în săptămâna precedentă.

Complicațiile se pot accentua atunci când Zanni, liderul echipei, ar putea fi nominalizat pentru duel și chiar să piardă, ceea ce ar duce la eliminarea sa din competiție, alături sau nu de Ana Porgras, colega sa de echipă.

Astfel, strategia de supraviețuire a Faimoșilor este pusă la încercare, iar consecințele ar putea fi dramatice pentru viitorul lor în competiție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *