December 8, 2023

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt împreună de peste un deceniu, iar, de-a lungul timpului, cei doi au întâmpinat și dificultăți. Fie ele mai mici, fie ele mai mari, cuplul a reușit să treacă peste ele cu brio. Însă, de la ce pornesc cele mai multe neînțelegeri? Le aflați mai jos, în articol.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au un program încărcat – de la implicarea activă în carieră, până la viața de familie. Formează un cuplu de peste un deceniu și, de-a lungul timpului, au existat diverse situații care necesitau a fi gestionate prompt și favorabil. Împreună, au o fetiță pe nume Petra, iar prezentatorul TV are și doi copii din căsnicia anterioară, Ștefania și Filip. Însă, de la ce pornesc cele mai multe neînțelegeri în familia lor?

 Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, la cumpărături cu cei mici

Recent, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au mers la cumpărături cu doi dintre copii, pentru a achiziționa un articol vestimentar. A explicat de la ce a pornit neînțelegerea – micuța Petra s-a arătat supărată, pentru că fratele ei, Filip, nu a ales articolul vestimentar pe care îl dorea ea!

„Am ajuns în magazin să-i luăm lui Filip o geacă. De care Petra zici? Asta-ți place? Totuși, aș vrea o geacă de fâș. Petra, mie-mi place asta (…) Deci Petra s-a supărat că am ales altă geacă pentru Filip. Că voia să o alegem pe cea pe care a ales-o ea. Îmi pare rău, dar cea de-a doua geacă e mai bună, calitatea mai bună și modelul mai frumos”, a spus Cristina Șișcanu, într-un videoclip postat pe Facebook.

Vezi și DE CE A PLECAT MĂDĂLIN IONESCU DIN TELEVIZIUNEA CARE L-A CONSACRAT: „OFERTA DE LA ANTENA 1 A FOST PREA BUNĂ”. ÎN 2008, PREZENTATORUL FĂCEA UN PAS IMPORTANT ÎN CARIERA SA

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt împreună de peste 10 ani

Citește și CÂȚI BANI AU PLĂTIT MĂDĂLIN IONESCU ȘI CRISTINA ȘIȘCANU PENTRU UN CÂRNAT, O CHIFTEA ȘI CARTOFI PRĂJIȚI, LA „ÎMPINGE TAVA” ÎN GERMANIA

Formează un cuplu de peste 10 ani

Povestea de iubire dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu a început în urmă cu peste 10 ani. În cadrul unui interviu, partenera de viață a jurnalistului a dezvăluit ce s-a întâmplat în perioada în care s-au cunoscut, dar și cum a ajuns să fie dată afară de la Antena 1.

„Când m-am cuplat cu Mădălin, eu aveam 25 de ani. Eram un copil, mă refer din punct de vedere profesional, pe care, pe vremea aceea, Antena 1 îl luase și mă trimiteau la toate castingurile. Aveau mari planuri cu mine și chiar făcusem un pilot. Faptul că eu m-am cuplat cu Mădălin, mi-a distrus absolut tot. Vreau ca lumea să înțeleagă lucrul acesta. Și nu o spun ca și cum regret. Deloc nu regret.

Pe mine m-au dat afară, dar nu am înțeles de ce, pentru că nu mi s-a spus. Și la scurt timp și pe Mădălin. Foarte multe persoane s-au mai despărțit tot din cadrul aceluiași trust și nu s-a întâmplat nimic. Și noi am luat-o de la capăt.

Fosta lui parteneră, mama copiilor pe care eu i-am crescut, era într-o altă relație. Niciodată, pentru confortul meu emoțional, psihic, fizic, cum vrei, eu nu m-aș fi cuplat cu cineva care nu avea lucrurile terminate. Mădălin nu era vreun milionar, ca să spun că am avut vreun scop. Faptul că eu m-am combinat cu Mădălin, mi-a îngreunat potențiala carieră în televiziune foarte mult”, a mărturisit Cristina Șișcanu în emisiunea Danei Săvuică, la Ego.ro.

Sursă foto: social media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *