December 1, 2023

Sâmbătă, pe 11 noiembrie, are loc un fenomen astrologic cu totul special. Este cea mai puternică și ajutătoare zi din an pentru cei care îndrăznesc să viseze. Cine își dorește scape de supărare și necaz, trebuie să trimită către Univers și îngeri dorințele sale, la miezul nopții.

Data de 11 noiembrie este la mijlocul sezonului zodiei Scorpion și înseamnă, înainte de toate, transformare și renaștere. În asocierea cu deschiderea porților cerului, ziua este un moment în care realizăm care este, de fapt, adevărul și visele ne pot deveni realitate. Ca urmare, pe 11.11, la ora 11:11, puneți o dorință! Fie că vrei să-ți găsești sufletul pereche, drumul în viață sau fericirea, nu ezita să manifești.

Fenomen astrologic special pe 11 noiembrie 2023

Sâmbăta aceasta avem o opoziție între Marte din Scorpion și Uranus din Taur. Potrivit interpretărilor astrologilor, înseamnă că este cel mai bun moment pentru acțiuni neașteptate, inedite. Creativitatea îmbracă provocarea, iar ineditul cuprinde zodiile care iubesc spontaneitatea. Pe de altă parte, zodiile cu marcaj fix vor fi afectate, respectiv: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător.

„11.11 este un simbol îngeresc. De câte ori vedeți cifra 11 și 11, de câte ori vedeți numerele 11 și 11 e un semn că un înger este alături de voi și vă protejează. Nu este o zi specială cu nimic, doar cu acest portal energetic al îngerilor care ne sunt aproape (…) Folosiți data de 11.11, ora de 11:11, pentru a vă trimite o mare dorință în Univers”, a transmis astrolog Acvaria, pe canalul său de YouTube.

(CITEȘTE ȘI: 3 zodii care sărută cel mai bine. Pasiunea lor este nemărginită!)

Ce semnifică 11.11 în numerologie

11 este considerat a fi un „Număr Maestru” în numerologie, care simbolizează visele, îndrumarea spirituală, intuiția. Semnalează o schimbare care vine spre tine. Cei patru de 1 consecutivi formează 11 de 2 ori, în oglindă, la fel cu cartea de Tarot „Patru de baghete”, conceptul de flăcări gemene, doi stâlpi de fiecare parte a simbolului oblic între fiecare 11. Numerele repetate fac o „imagine în oglindă” a două ființe care s-au reunit într-o aliniere perfectă. Adunat un 11, adică 1+1, dă cifra 2, care are o semnificație aparte:

„Cifra 2 reprezintă emoțiile care sunt prezente în viața noastră în diverse forme, de la muzică, apă, cuvinte, până la relații (cu mama) și trăiri propriu-zise. Toate acestea interacționează între ele, astfel că, fiți conștienți de ce anume “consumați”, a transmis Alexandru T. Zărnoianu, numerolog, pentru Astrosens.

(CITEȘTE ȘI: Trei zodii care își găsesc dragostea în luna noiembrie. Iubirea se întoarce cu fața către ele)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *