June 16, 2024

Cu puțin timp înainte de ziua votului, Sebastian Burduja intră în ultima etapă a campaniei sale electorale pentru a obține scaunul de primar al Capitalei.

Candidatul își exprimă încrederea într-un viitor mai bun pentru bucureșteni și își promovează viziunea prin intermediul unui videoclip incitant, încărcat pe pagina sa oficială de Facebook.

„Cursa pe două roți” – O metaforă pentru bătălia pentru Primăria Generală

În videoclip, Sebastian Burduja oferă o altfel de perspectivă asupra competiției pentru Primăria Capitalei, comparând-o cu o „cursă pe două roți”.

Candidatul subliniază că este determinat să lupte pentru un viitor mai bun pentru București și cetățenii săi. Mesajul său reflectă optimismul și determinarea de a aduce schimbări pozitive în oraș.

Burduja subliniază importanța alegerii unui lider potrivit și al unui viitor promițător pentru oraș. Mesajul său este îndreptat către bucureșteni, îndemnându-i să își exercite dreptul la vot și să facă alegerea corectă pentru viitorul capitalei.
Incompetența lui Sebastian Burduja a dus la blocarea plății 3 din PNRR!  Comisia Europeană reproșează Ministerului Energiei că n-a îndeplinit nici  acum jaloanele aferente cererii 2 de plată • Buna Ziua Iasi • BZI.ro

O abordare determinată și o nouă viziune pentru București

Candidatura lui Sebastian Burduja este susținută de o abordare proactivă și de o viziune clară pentru dezvoltarea Bucureștiului.

Mesajul său reflectă determinarea de a face orașul un loc mai bun pentru toți locuitorii săi. Burduja promovează schimbările necesare și își propune să devină vocea cetățenilor în Primăria Capitalei.

În contextul alegerilor locale și europarlamentare din 9 iunie, Sebastian Burduja își intensifică eforturile pentru a câștiga încrederea bucureștenilor și pentru a aduce schimbări semnificative în gestionarea orașului.

Calendarul alegerilor 2024

  • Alegeri Locale și Europarlamentare: 9 iunie
  • Alegeri Prezidențiale: 15 și 29 septembrie
  • Alegeri Parlamentare: 8 decembrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *