December 8, 2023

Telenovela Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău și-a consumat, zilele trecute, încă un episod savuros. După ce au hotărât să mai acorde o șansă tumultoasei povești de iubire, cei doi au luat cina la un local de lux din zona de nord a Capitalei. La plecare, nu păreau deloc în apele lor. Îngândurați, distanți, bosumflați… Au avut nevoie de un mediator în parcare pentru a pleca împreună, iar CANCAN.RO are imaginile și le prezintă în exclusivitate.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează, din nou, un cuplu. Legătura amoroasă începută acum aproape trei ani își continuă drumul plin cu suișuri și coborâșuri. Marți seară, cei doi și-au dat întâlnire la „The Grill”, un restaurant aflat în zona Cartierului Francez din București, care aparține lui Dani Oțil. În local, s-au bucurat de arome speciale și licori fine și – credem noi – au discutat despre viitor. Întrevederea nu pare să fi avut, însă, efectul scontat.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu păreau în apele lor

Pentru că, după câteva zeci de minute, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au ieșit din restaurant ușor abătuți. Sexy-blonda abia aștepta să ajungă la mașină și l-a lăsat câțiva metri în spatele ei pe fiul fostului ministru al Economiei. Clar ceva s-a întâmplat în local. Între ei și-a făcut, însă, apariția Demi, ascociatul „micuțului prezentator” la „The Grill”. Acesta a simțit „miros” de scandal și a încercat să stingă un eventual (nou) conflict.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu ies abătuți din restaurant
Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu ies abătuți din restaurant

(VEZI AICI: S-AU DESPĂRȚIT ÎN FAȚA LOCALULUI! TELENOVELA BIANCA DRĂGUȘANU – GABI BĂDĂLĂU CONTINUĂ, IAR CANCAN.RO A FOST, DIN NOU, PE FAZĂ)

Au plecat, în cele din urmă, împreună

Mediatorul de ocazie le-a transmis celor doi amorezi câteva cuvinte împăciuitoare. Diva era, însă, nerăbdătoare să „evacueze” zona, în timp ce afaceristul a stat, mai tot timpul, cu mâinile la spate.

Demi face tot posibilul ca Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să-și continue relația
Demi face tot posibilul ca Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să-și continue relația

Posibil ca partenerul lui Dani Oțil să fi avut meritul său, pentru că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat, în cele din urmă, împreună, cu mașina blondei, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu par să aibă probleme în cuplu
Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu par să aibă probleme în cuplu

(VEZI AICI: IMAGINI ULUITOARE! AMORUL PENTRU BIANCA DRĂGUȘANU ÎL FACE SĂ SUFERE CUMPLIT! GABI BĂDĂLĂU FACE FOAMEA ȘI RUPE SALA ÎN DOUĂ PENTRU A-I FACE PE PLAC IUBITEI SALE!)

Ca o concluzie, lucrurile între ei, după ultima împăcare, nu par să fie tocmai în regulă. Probleme nerezolvate în cluplu încă există, iar CANCAN.RO nu va abandona cele două personaje. Cu prima ocazie, vom reveni cu noi detalii cu privire la relația lor. Deci, rămâneți pe poziții!

S-au despărțit în septembrie

În septembrie, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au hotărât că este momentul să pună punct poveștii de iubire.

Contactată telefonic, la momentul respectiv, de CANCAN.RO, blonda a fost extrem de rezervată în afirmații, însă a confirmat ruptura de fiul fostului ministru al Economiei. “Da, este adevărat. Nu simt nevoia să dau declarații”, ne-a spus Bianca Drăgușanu.

Între timp, cei doi s-au împăcat, însă în relația lor pare că nu curge cu lapte și miere, după ultimele evenimente.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *