April 19, 2024

Recent, vloggerul Selly a fost nevoit să renunțe la permisul de conducere, însă asta nu l-a împiedicat să rămână activ și dedicat proiectelor sale.

Cu toate acestea, în loc să se descurajeze, Selly a ales să privească această situație ca pe o oportunitate de a-și reevalua stilul de viață și prioritățile sale.

În timp ce călătoria sa continuă, Selly nu renunță la dorința sa de a fi activ și productiv.

Chiar și fără permisul de conducere, el se angajează în proiecte multiple și caută modalități de a-și menține energia și pasiunea pentru ceea ce face.

Cu toate acestea, schimbarea nu vine fără provocări. Selly recunoaște că adaptarea la această nouă realitate nu este ușoară, dar este hotărât să găsească soluții care să-i permită să continue să se dezvolte și să-și urmeze pasiunile.
Selly rupe portofelul în două! Ce mașina vrea să-și cumpere

De la Porsche la S Class

Vloggerul își îndreaptă atenția către viitoarea sa mașină de lux, iar alegerile sale surprind pe mulți.

Într-un interviu, el împărtășește detalii despre planurile sale și cum vede el confortul zilnic într-un S Class cu șofer.

Una dintre preocupările sale principale este legată de mobilitatea sa.

Fără mașină personală, Selly explorează diverse opțiuni pentru a rămâne conectat și mobil.

De la transportul în comun la închirierea de mașini și chiar la utilizarea serviciilor de șoferi, el își pune mintea la contribuție pentru a găsi cea mai potrivită soluție pentru nevoile sale.

În timp ce își pune întrebări despre ce ar trebui să urmeze după această perioadă fără permis, el explorează diferite opțiuni și își stabilește prioritățile în funcție de nevoile sale și de ceea ce își dorește să obțină în viitorul apropiat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *