July 22, 2024

Jurgen Faff, afaceristul din Mediaș care a dat tunul în pandemie, și-a luat „OZN” de 300.000 de euro. Acesta a „eclipsat”, practic, zona „Primăverii” din Capitală, iar CANCAN.RO are imaginile și le prezintă în exclusivitate. Să fie „bijuteria” achiziționată din „combinațiile” cu măști? Doar el poate oferi un răspuns! Cert este că milionarul vânat de Fisc și cu zeci de procese de executare silită se scaldă în lux și opulență. Asta în condițiile în care gurile rele spun că, în realitate, ar fi… falit!

Un adevărat „tun” financiar a dat Jurgen Faff în primul an al pandemiei de coronavirus, când una dintre firmele sale a semnat un contract prin intermediul căruia a încasat bani „la greu” de la Unifarm, pentru livrarea de măști. Doar că afaceristul a „uitat” să onoreze integral comanda. De altfel, numele său este implicat și în alte afaceri păguboase pentru stat de zeci de milioane de euro, care i-au atras mai multe dosare. Neamțul își vede, însă, liniștit de treabă. Deși are probleme cu legea, și-a tras un „monstru” ultimul răcnet. Știe, fără discuție, să se „răsfețe”.

(VEZI AICI: ȘI-A TRAS BOLID DE LUX! PLĂCEREA EXCENTRICĂ PENTRU CARE CĂTĂLIN MĂRUȚĂ NU SE UITĂ LA BANI! PRO TV-ISTUL A SCOS DIN BUZUNAR PESTE 100.000 EURO PENTRU ULTIMA ACHIZIȚIE!)

Ultima achiziție: bolid de 300.000 de euro!

Nu mai puțin de 300.000 de euro a plătit Jurgen Faff pe un superb Porsche GT3 RS, căruia i-a făcut, deja, „botezul” pe străzile din Capitală. 296 de km pe oră prinde ”bijuteria” de culoare albă, de 525 de cai putere, pe care afaceristul a parcat-o în zona „Primăveri”, unde a avut ceva treabă.

Jurgen Faff și-a achiziționat un nou bolid
Jurgen Faff și-a achiziționat un nou bolid

După ce și-a rezolvat problemele, s-a întors într-un suflet, cu telefonul la ureche, către noua lui achiziție, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO. A deschis portiera, a „încălecat pe-o șa” și dus a fost. Sub privirile impresionate din cale-afară ale trecătorilor.

Jurgen Faff este înnebunit după mașinile de lux
Jurgen Faff este înnebunit după mașinile de lux

În 2022 și-a cumpărat un Maserati

De precizat că Jurgen Faff este un împătimit al bolizilor de lux. În 2022, CANCAN.RO anunța că afaceristul și-a achiziționat un Maserati MC20, pe care a plătit 200.000 de euro, pe care, ulterior, ANAF a pus sechestru. Totodată, în 2020, neamțul afirma că și-a cumpărat un Bizzarrini GT 5300 de colecție, al cărui preț poate ajunge la un milion de euro.

Faff Jurgen și Maserati-ul său de 630 de cai putere (Foto: CANCAN.RO)

Contract cu Unifarm

Jurgen Faff a devenit cunoscut în toată țara, în 2020, când una dintre firmele sale a încheiat cu Unifarm un contract de aproape 50 de milioane de euro. A livrat măști de 8 milioane de euro, dar, ulterior, compania de stat a reziliat înțelegerea. În prezent, statul îi cere afaceristului din Mediaș să înapoieze 18 milioane de euro.

Unifarm spune: am reziliat contractul, dă-mi avansul înapoi. Și eu spun: ia-ți marfa și plătește-mă pe mine, că ai mult mai mult de plătit. Eu am marfă de 18,5 mil de euro pe stoc în România”, a rezumat afaceristul nemț litigiul. Dosarul se află pe rolul instanțelor de judecată.

(NU RATA: CE SUPER BOLID CONDUCE MUGUR MIHĂESCU PANDEMIA I-A AFECTAT AFACERILE, DAR NU ȘI STILUL DE VIAȚĂ!)

„Combinații” fără număr

Jurgen Faff s-a concentrat și pe alte domenii. A preluat un proiect finanțat prin fonduri europene pentru ridicarea unui teren de golf la Sibiu. A luat banii, dar terenul nu a mai fost construit. În prezent, statul se zbate să recupereze banii. Totodată, neamțul s-a axat și în proiecte din energie, angajându-se să contruiască mai multe parcuri voltaice. Într-unul dintre ele au fost investiți 70 de milioane de lei, dar nu a funcționat niciodată. Din nou, statul a fost păgubit și caută să-și ia banii înapoi.

În vizorul ANAF Constanța

În februarie 2022, Jurgen Faff a ajuns și în vizorul ANAF Constanța, care a scos la licitație două camioane și o autoutilitară care aparțineau firmei Natural Milk, administrată de afaceristul nemț. Cele trei vehicule de transport lapte au fost puse sub sechestru, pentru recuperarea unor sume restante. Societatea are datorii de 9.8 milioane de lei.

(CITEȘTE ȘI: CE SUPER BOLID ȘI-A CUMPĂRAT ADI MINUNE! A DAT PE NOUA MAȘINĂ 300.000 DE EURO)

Avion Boeing înregistrat în Belarus

Jurgen Faff s-a lăudat inclusiv cu o nouă afacere, după ce a anunțat lansarea liniei aeriene Fly Lili, specializată în transportul de pasageri și marfă. Acesta are achiziționat un avion marca Boeing 747, înregistrat în Belarus. „Combinația” i-a făcut-o Avram Gal, un om de afaceri din Cluj-Napoca.

A dat „țepe” și angajaților

În 2012, afaceristul a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală, acuzat fiind că nu a plătit contribuţiile la bugetul de stat pentru angajaţii a trei firme din Mediaș unde era asociat şi administrator. Prejudiciul total a depășit 100.000 de lei, pe care Jugen Faff l-a plătit. Astfel s-a ales doar cu o simplă amendă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *