December 1, 2023

În cursul serii de marți, 14 noiembrie, George Simion anunțat că printre cei înscriși în partidul AUR se numără și Sorin Constantinescu, cunoscut drept „Regele Păcănelelor”. Însă, în cele 3 zile de când președintele partidului politic a făcut anunțul, Sorin Constantinescu s-a trezit cu injurii și amenințări, atât la adresa lui, cât și a familiei. De altfel, a luat decizia să se retragă din partid. Detaliile se află mai jos, în articol.

Sorin Constantinescu, cunoscut drept „Regele Păcănelelor”, a luat decizia de a se retrage din partidul AUR, condus de George Simion, la 3 zile de la înscriere. După ce i s-a propus să facă parte din formațiunea politică, bărbatul și familia lui au primit o serie de injurii și amenințări. Pe internet, Sorin Constantinescu a explicat motivul real pentru care a renunțat la apartenența sa în partidul respectiv.

„Am făcut o postare în această seară pe Facebook. În urma evenimentelor petrecute în ultimele zile, evenimente care au evoluat într-o direcție total neașteptată și nedorită de când domnul George Simion, președintele partidului AUR, a făcut postarea pe Facebook. Au fost o grămadă de injurii și amenințări, nu neapărat la adresa mea, cât la adresa familiei mele. Ceea ce m-a determinat să pas un pas înapoi”, a spus Sorin Constantinescu, într-un video.

Vezi și SORIN CONSTANTINESCU, „ȘEFUL CAZINOURILOR DIN ROMÂNIA”, S-A CAZAT LA UN HOTEL, ÎN ITALIA, UNDE A PLĂTIT 200 DE EURO PE NOAPTE. CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN CAMERĂ, ÎN TIMPUL NOPȚII

Sorin Constantinescu s-a retras din partidul AUR

În continuare, Sorin Constantinescu a făcut referire la mesajul pe care l-a postat pe Facebook, seara trecută, referitor la retragerea sa din partidul AUR. În cadrul postării de pe internet, „Regele Păcănelelor” a explicat motivele care au stat la baza deciziei de a pleca din formațiunea politică. Bărbatul a participat la conferința Polului Suveranist, organizată de partid.

„Vă scriu acest mesaj în urma participării mele la conferința Polului Suveranist, organizată de partidul AUR, și a postării unei fotografii cu mine și liderul acestui partid, domnul George Simion, prin care era salutată alăturarea mea la această formațiune. Am primit invitația la conferință pentru că susțin ideile acestui partid privitoare la familie, credința creștină și păstrarea identității românești, cât și pentru că îmi doresc să văd mai puțină corupție și mai mulți români care găsesc motive să rămână în propria lor țară”, își începe Sorin Constantinescu mesajul, pe internet.

Citește și ”BOSS-UL CAZINOURILOR” DEMASCĂ JAFUL DE LA LOTERIA ROMÂNĂ. ”300 DE MILIOANE DE EURO PREJUDICIU. UNDE E DOSARUL ĂLA?!”

„Regele Păcănelelor”: „Am fost șocat de atacurile murdare la adresa mea”

În continuare, Sorin Constantinescu a susținut că nu a participat pentru că și-ar „dori vreo demnitate, celebritate ori avere”. A primit injurii și amenințări atât la adresa sa, cât și a familiei. Pentru ca familia să nu fie afectată de prezența sa în viața politică românească, a decis să se retragă.

„Nu am participat pentru că mi-aș dori vreo demnitate, celebritate ori avere. Am avut funcții publice: de aceea vorbesc în cunoștință de cauză despre corupție. Sunt cunoscut de un număr semnificativ de oameni: vreau ca mesajul meu să ajungă la și mai mulți dintre conaționalii mei, atâta vreme cât le poate fi de folos cumva.

Unul dintre avantajele vârstei este experiența necesară pentru a înțelege că, odată ce ai dobândit realizări profesionale și confort material, devin mai importante relația cu cei apropiați și ceea ce lași în urmă. De aceea, pentru că prețuiesc fericirea si linistea familiei mele, dincolo de orice, și nu vreau ca prezența mea în viața publică să îi afecteze în niciun fel, am decis să fac un pas înapoi și să îmi întrerup scurta mea incursiune în politică aici!

Le mulțumesc celor de la AUR pentru propunerile generoase dar consider că nu sunt pregatit să fac acest pas! Am fost șocat de atacurile murdare la adresa mea, nu neapărat de la conturile false ale unor troli din alte partide, cât de la oameni pe care i-am ajutat într-un fel sau altul, de-a lungul anilor, si care au sters cu buretele orice lucru sau faptă bună pe care am făcut-o”, a scris pe internet.

Vezi și A VRUT SĂ-I SCAPE PE ISRAELIENI DE BOLI VENERICE ȘI DE FURĂCIUNI, DAR S-A ALES CU DOSAR LA PARCHET. ”ȘEFUL CAZINOURILOR”, ACUZAT DE PROXENETISM

Sorin Constantinescu își va continua activitatea în mediul online

„Activitatea mea va continua în mediul online, atât prin demascarea cazurilor de corupție și a abuzurilor, cât și prin vlogurile culturale, pentru că e important să conștientizăm că există și bine în țara noastră. Atât cât îmi stă în putere, vreau să contribui la o schimbare în direcția aceasta și sunt dispus să susțin pe oricine are aceeași viziune. Aceste cateva zile care s-au scurs de la postarea domnului George Simion m-au făcut să înțeleg cât pot fi unii oameni de superficiali și cât de ușor pot judeca fără să cunoască subiectul în sine!”, a  conchis Sorin Constantinescu, pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *