December 2, 2023

La nici două luni de la arestarea lui Călin Donca, soția afaceristului s-a afișat într-o ipostază inedită. Mai mult decât atât, Orianda a făcut și o serie de mărturisiri. Femeia a dezvăluit cum își găsește puterea după toate zilele grele prin care a trecut.

Călin Donca a fost arestat preventiv, numele lui fiind implicat într-un dosar de evaziune fiscală, delapidare, înșelăciune și manipularea pieței de capital. După ce acesta a intrat în spatele gratiilor, soția lui a rămas să se ocupe singură de cei 5 copii ai lor. Mai mult, conturile le-ar fi fost blocate de către autorități, motiv pentru care Orianda ar fi fost nevoită chiar să ceară ajutor prietenilor. Acum, a făcut o serie de dezvăluiri.

Citește și: L-A TAMPONAT SERIOS PE CĂLIN DONCA. SORIN CONSTANTINESCU A FOST NEIERTĂTOR CU MILIONARUL AFLAT ÎN SPATELE GRATIILOR

Orianda Donca, apariție inedită

Călin Donca a ajuns în spatele gratiilor în urmă cu aproximativ două luni, cu acuzațiile de evaziune fiscală, delapidare, înșelăciune și manipularea pieței de capital. De atunci, soția acestuia a fost nevoită să se ocupe singură de cei 5 copii ai lor și de toate cele necesare. Femeia a trecut prin clipe grele, mai ales că nu ar fi avut acces la milioanele de euro, conturile familiei fiind blocate pe parcursul procesului.

Orianda Donca a fost discretă după arestarea soțului său și nu a oferit declarații în acest sens, iar aparițiile sale în mediul online au fost foarte rare. Totuși, acum, a publicat o imagine emoționantă. Bruneta apare alături de copiii ei, cu zâmbetul pe buze. Mai mult, ea a făcut și o serie de dezvăluiri inedite.

„După multe zile de eforturi, nopți nedormite și cearcăne adânci, mă surprind între ei, moment în care pentru câteva clipe fac o pauză de la toate și doar mă bucur de prezența lor cu care ne-a binecuvântat Dumnezeu.

Amintește-ți bucuriile mici din viața ta, pe care deja le ai și poate le-ai omis în ultima perioadă. Fii recunoscător azi pentru trei dintre ele.”, a scris Orianda Donca, pe Instagram.

Se pare că femeia reușește să își găsească puterea de a trece peste momentele greu datorită clip0elor petrecute alături de cei 5 copii ai săi. Mai mult, ea a sfătuit oamenii să fie recunoscători pentru micile bucurii ale vieții.

Orianda Donca, alături de cei 5 copii/ Sursa foto: Instagram
Orianda Donca, alături de cei 5 copii/ Sursa foto: Instagram

Soția lui Călin Donca, pe lista de suspecți?

În data de 13 octombrie 2023, Tribunalul Brașov a decis să prelungească măsura arestului preventiv pentru alte 30 de zile. Magistrații au acceptat solicitarea procurorilor DIICOT în acest sens.

„Soluția pe scurt: Admite propunerea D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Brașov relativ la inculpații Donca Oncioiu Călin și Buzatu Ileana-Oana. În baza dispozițiilor art 234 și urm Cod Procedură Penală prelungește măsura arestării preventive a inculpaților : Donca Oncioiu Călin și Buzatu Ileana-Oana, pe o perioadă de 30 de zile pentru fiecare dintre inculpații indicați respectiv, începând cu data de 17.10.2023, până la data de 17.11.2023 inclusiv.

Citește și: ORIANDA, SOȚIA LUI CĂLIN DONCA, MILIONARUL REȚINUT DE DIICOT, A RĂBUFNIT! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CEI CINCI COPII: “AM EXPLICAT CU GRIJĂ!”. L-A INVOCAT PE DUMNEZEU

Respinge cererile inculpaților Donca Oncioiu Călin și Buzatu Ileana-Oana de înlocuire a măsurii arestării preventive. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia . Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția procurorului și părților, azi 13.10.2023.”, se arată în decizia instanței.

Orianda Donca s-ar afla și ea pe lista suspecților din acest dosar, dar ar fi fost lăsată în libertate pentru a se ocupa de creșterea celor 5 copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *