May 20, 2024

Recent, imagini cu Simona Halep și Dorin Mateiu, clasat pe locul 110 în TOP 300 Capital al celor mai bogați români, au alimentat zvonuri despre o posibilă relație amoroasă între cei doi.

Iată câteva detalii despre Dorin Mateiu și ocupațiile sale.

Cine este Dorin Mateiu?

Dorin Mateiu, în vârstă de 57 de ani, este cunoscut sub porecla de „regele mezelurilor din Transilvania”. El deține o avere impresionantă estimată la 70 de milioane de euro și ocupă locul 110 în TOP 300 Capital al celor mai bogați români.

Mateiu este un afacerist de succes în industria alimentară, având un impact semnificativ asupra economiei din Transilvania și din România.

Indicii despre o posibilă relație

În ultimele săptămâni, Simona Halep a stârnit speculații despre viața ei sentimentală prin postări pe rețelele de socializare. Acestea includ imagini cu buchete de trandafiri și zâmbete surprinse în curtea unei vile, sugerând că ar putea fi într-o nouă relație.

Fotografiile recente cu Halep și Mateiu, în care cei doi apar împreună la restaurant și în ipostaze familiare pentru un cuplu, au intensificat speculațiile.

Surse susțin că cei doi au fost observați împreună în diverse destinații internaționale, precum Dubai și Miami, iar zvonurile spun că s-ar fi cunoscut acum aproximativ opt luni, prin intermediul unui prieten comun, Dragoș Nedelcu.

Acesta ar fi intervenit pentru a o ajuta pe Halep într-un moment dificil legat de un caz de dopaj, la cererea lui Mateiu.

Reacția lui Dorin Mateiu

Dorin Mateiu a negat speculațiile privind o relație amoroasă cu Simona Halep. Într-o declarație pentru ProSport, el a menționat: „Suntem cunoștințe. Asta pot să spun. Și-a luat apartament la Rahmaninov acolo, ne știm de acolo. O relație amoroasă, de cuplu? Doamne ferește! Exclus așa ceva”.

Milionarul a clarificat de asemenea motivul întâlnirilor lor: „Eu am invitat-o la restaurant. De ce? Pentru că am vrut să vorbim.

Ne-am întâlnit de mai multe ori în acel complex și am considerat că putem discuta despre multe lucruri. Nu neapărat de afaceri, dar nici despre ce se scrie acolo. E o tâmpenie, o prostie, dar, în fine, așa a apărut”.

Deși speculațiile și imaginile sugerează o posibilă relație între Simona Halep și Dorin Mateiu, ambii au negat existența unei legături amoroase. Rămâne de văzut dacă aceste zvonuri vor fi confirmate sau infirmate în viitorul apropiat.

Simona Halep și presupusul iubit, Dorin Mateiu/foto: MediaFlux.ro
Simona Halep și presupusul iubit, Dorin Mateiu/foto: MediaFlux.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *