December 2, 2023

Un șofer bucureștean a avut parte de o surpriză neplăcută, după ce și-a parcat autoturismul în zona Colentina, sector 2. S-a trezit cu un mesaj scris direct pe mașină! Iată mai jos, în articol, despre ce este vorba.

Un șofer din București a avut parte de o surpriză neplăcută. Și-a parcat autoturismul în zona Colentina, sector 2, însă, odată ce s-a întors la autoturism, a găsit un mesaj scris direct pe portieră. A postat pe un grup de Facebook „pățania”. „Mai bine te-mpușcai decât parcai! Ai parcat pe două locuri! C********e!”, este mesajul scris cu markerul, pe portiera șoferului.

Vezi și IMAGINILE SURPRINSE ÎN ACEASTĂ BENZINĂRIE AU DEVENIT VIRALE! CUM A ÎNCERCAT UN ȘOFER SĂ ÎȘI UMFLE ROATA CU STINGĂTORUL DE INCENDIU

„Din dorința de a parca în așa fel încât să las spațiu pietonilor în zona Colentina sector 2, am primit acest mesaj din partea altui conducător auto. Dacă dumneavoastră, cel care ați scris acest mesaj, vă aflați pe grup, vă mulțumesc și îmi cer scuze pentru deranj. Educație! Într-o altă țară, într-o altă viață!”, este mesajul scris de un bucureștean, pe Facebook.

Vezi și CÂT TUPEU! CUM ȘI-A PARCAT ROLLS ROYCE-UL UN MILIONAR DIN BUCUREȘTI, ÎNTR-UN SENS GIRATORIU DIN VOLUNTARI

Un șofer s-a trezit cu un mesaj scris direct pe mașină / sursă foto: Facebook

Vezi și MOTIVUL INCREDIBIL PENTRU CARE MAI MULŢI COPII S-AU URCAT PE O MAŞINĂ, PARCATĂ PE TROTUAR: „CAM AŞA TREBUIE PROCEDAT”

Mesajele lăsate pe mașini, o practică de zi cu zi printre cetățeni

Nu este prima oară când unii dintre cetățeni lasă astfel de mesaje scrise sau lipite pe autoturisme. De exemplu, cineva a reușit să stârnească un val de reacții pe rețelele de socializare, după ce a lăsat un afiș în parbriz. Parcase pe două locuri, strâmb, însă în zona destinată persoanelor cu dizabilități. Iată mesajul scris: „Știu că am parcat greșit. De regulă nu parchez așa, dar acum chiar am avut mare nevoie. Vă rog dați-mi un bip sau sunați-mă și vin imediat!”. Reacțiile pot fi citite AICI.

Sursă foto: Facebook, Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *