April 14, 2024

Mirel Dragomir, un tânăr din Pojejena de Sus, a declanșat un val de șoc în comunitatea locală după ce a comis un act de violență extremă, luând viața unei tinere studente, Andreea, de la Facultatea de Medicină din Timișoara.

Descriindu-l drept un băiat liniștit și silitor, vecinii sunt uimiți de gestul său șocant.

„Părinții lui s-au chinuit mult ca să ajungă omul care a fost până când a făcut ceea ce a făcut. Erau niște copii mai «speriați de bombe», ca să spun așa. Părinții erau mai severi cu ei”, a mărturisit o apropiată a familiei.

Se pare că Mirel nu este la prima abatere de la comportamentul normal. A fost remarcat ca fiind posesiv în relațiile sale și chiar a agresat o fostă iubită într-o criză de gelozie, conform unor surse apropiate.

„Părea un om bun, conștiincios, însă cei mai apropiați susțin că nu este prima dată când Mirel ar fi avut un comportament neadecvat”, conform relatărilor locale.

Relația rece pe care o avea cu părinții săi ar fi putut juca un rol important în dezvoltarea sa. Părinții, extrem de severi și distanți, nu au fost niciodată apropiați de copiii lor, iar subiectele despre relațiile amoroase erau tabu în familie.

„Posibil să fi făcut asta și din lipsa comunicării cu părinții. Era datoria lor de părinți să vorbească cu el despre viață, să îi spună ce să facă în situația în care o fată nu îl acceptă, că viața lui nu se termină acolo”, a declarat o prietenă din copilărie.

Întregul episod a șocat comunitatea și a ridicat întrebări despre influența mediului familial asupra comportamentului tinerilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *