May 20, 2024

Bate vântul, acum, în Mamaia, alias „stațiunea milionarilor”. Deși sunt așteptați turiștii cu brațele deschise în stațiunea de la malul Mării Negre, vremea nu pare să fie „prietenoasă” aceste zile. Motiv pentru care astăzi, cu o zi înainte de 1 Mai, litoralul pare pustiu. Totuși, cei care au venit astăzi pe litoral, cel puțin în stațiunea Mamaia, au putut avea o surpriză: prețul parcării per oră. Vezi mai jos, în articol, cât te costă să îți lași autoturismul timp de 60 de minute în parcare.

În această perioadă, turiștii se pregătesc să vină în stațiunile montane și de pe litoral, pentru a petrece alături de cei dragi. Cel puțin momentan, vremea nu „ține” cu toată lumea, motiv pentru care în multe zone ale țării se înregistrează, la această oră, precipitații. De pildă, în stațiunea Mamaia, unele parcări sunt inundate, iar multe dintre zone sunt pustii. Turiștii care vin cu propriile autoturisme la mare trebuie să ia în considerare și zonele în care le vor parca, dar și tarifele pe care le vor plăti. În acest sens, cât de mult costă ora de parcare într-una dintre zonele litoralului?

Vezi și BATE VÂNTUL ÎN DRUM SPRE MARE! OAMENII NU SE ÎNGHESUIE SĂ PETREACĂ MINIVACANȚA DE 1 MAI PE LITORALUL ROMÂNESC. FOTO + VIDEO

Tarife parcare în Mamaia 2024  – cât costă parcarea în Zona 2?

De pildă, turiștii care vin în stațiunea Mamaia și doresc să parcheze în Zona 2, atunci vor plăti un anumit tarif, în funcție de timpul în care autoturismele vor fi lăsate în zona marcată. În acest sens, potrivit Zonei 2, prima jumătate de oră este gratuită. Mai mult decât atât, în intervalul 20:00 – 08:00, de luni până vineri, în weekenduri și în sărbătorile legale, șoferii nu plătesc vreun tarif. Cancan.ro se află la malul mării și vă aduce cele mai noi informații! Mai jos, se regăsește marcajul din Zona 2, cu prețurile aferente.

„În Zona 2, în intervalul 20:00 – 08:00, de luni până vineri, precum și în zilele de weekend și în sărbătorile legale, parcare este gratuită”, se arată pe indicator.

Plata poate fi efectuată prin mai multe modalități: aplicație, SMS sau cash. Plata cu numerar poate fi efectuată la parcometru (acceptă și card bancar). De altfel, conform anunțului afișat în zona respectivă, „tichetele de parcare se pot comercializare la punctele de lucru Confort Urban sau punctele de vânzare CT BUS”.

Cât costă parcarea în stațiunea Mamaia / sursă foto: Cancan.ro

Pentru o oră, șoferul va plăti 1 leu. Persoanele care doresc să își lase autoturismele pentru întreaga zi vor plăti 10 lei. De altfel, pentru șapte zile plata este de 50 de lei. Parcarea pentru 30 de zile costă 150 de lei.

Vezi și BĂILE FELIX, CĂCIULATA ȘI CĂLIMĂNEȘTI SUNT CELE MAI CĂUTATE DESTINAȚII DE VACANȚĂ DIN ROMÂNIA PENTRU 1 MAI. CE OFERĂ GAZDELE TURIȘTILOR CARE DORESC SĂ SE RELAXEZE SAU SĂ PETREACĂ

Totuși, data de 1 Mai vine la „pachet” cu vești nu tocmai favorabile din punct de vedere meteorologic. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat cantități considerabile de precipitații. Aspect care poate fi observat și în imaginile surprinse astăzi, 30 aprilie 2024, de Cancan.ro. O mare parte din parcările din stațiunea Mamaia sunt inundate.

Sursă foto: Cancan.ro, captură video YouTube, Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *