May 24, 2024

Dragă cititorule, CANCAN.RO ți-a pregătit un test de inteligență tare interesant. Tot ceea ce trebuie să faci este să muți 2 chibrituri pentru a transforma ecuația 2-6=4 într-o egalitate corectă. Spor la treabă! 

Cancan.ro vă aduce în atenție, astăzi, un nou test de inteligență. De data aceasta, tot ceea ce trebuie să faceți este să mutați 2 chibrituri, pentru ca egalitatea respectivă să devină corectă. Testul de astăzi are o dificultate ridicată și necesită ceva mai multă atenție și concentrare. În general, testele de inteligență sunt utilizate adesea de psihologi sau specialiști pentru a vedea care este nivelul IQ al unui individ. Iar cei care vor reuși să deslușească testul de mai jos sunt felicitați și catalogați drept genii. Problema nu este una ușoară, așa că nu mulți vor trece testul.

Citește și: TEST DE LOGICĂ | GĂSIȚI TOATE CELE 4 GREȘELI DIN ACEASTĂ IMAGINE!

Test de inteligență: Mutați 2 chibrituri, pentru a transforma 2-6=4 într-o egalitate corectă

Ei bine, dacă nu ai reușit să rezolvi acest test de inteligență, te vom ajuta cu un indiciu. Ambele bețe de chibrituri sunt de la cifra 2. Prin urmare, se mută un băț de chibrit din partea dreaptă superioară, astfel încât cifra 2 să se transforme în cifra 6, după care se mai mută un băț de chibrit pentru a transforma semnul – în +. Ecuația corectă devine 2+2=4.

Ce reprezintă nivelul IQ-ului?

IQ-ul reprezintă măsura inteligenței umane și se poate stabili pentru fiecare persoană prin rezolvarea unor teste, prin rezolvarea de puzzle-uri, completarea unor serii de imagini și numere sau identificarea unui patern, într-un ansamblu de numere sau imagini. În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

  • IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;
  • IQ între 131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;
  • IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;
  • IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;
  • IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *