June 14, 2024

Astăzi, Cancan.ro vă propune un nou test IQ care necesită o atenție sporită la detalii. De data aceasta, mai sus pot fi regăsite două imagini care, în esență, sunt diferite. Deși la prima vedere ați putea spune că sunt identice, există totuși trei diferențe între ele. De aceea, se recomandă o atenție asupra detaliilor, formelor și culorilor. De altfel, cei care reușesc să descopere diferențele în mai puțin de 10 secunde, sunt adevărați genii. În condițiile în care nu ați reușit să găsiți elementele distinctive, noi vă sărim în ajutor, iar varianta corectă se află mai jos. 

De data aceasta, Cancan.ro vă aduce în atenție un test IQ în care trebuie să găsiți diferențele între două imagini. Există trei elemente distinctive pe care trebuie să le descoperiți. Pentru un asemenea test este nevoie de o atenție sporită asupra detaliilor. Însă, înainte de a afla varianta corectă, vă arătăm câteva detalii legate de testele de inteligență.

Test IQ | Găsește cele 3 diferențe dintre aceste 2 imagini. Dacă o faci în mai puțin de 10 secunde, ești un geniu
Care sunt cele trei diferențe?

De cele mai multe ori, testele de inteligență sunt folosite în câmpul psihologic, însă pot fi regăsite și în aria jocurilor de societate. În ultimii ani, acest concept a beneficiat de o reală dezvoltare și din ce în ce mai mulți tineri se arată interesați de astfel de jocuri. Testele au fost perfecționate de psihologul francez Alfred Binet. De altfel, există trei tipuri de grupe – IQ mediu, peste medie și sub medie. Testele IQ sunt recomandate celor mici, pentru a li se dezvolta gândirea logică și atenția la detalii.

Vezi și TEST DE LOGICĂ | 7 + 5 = 4 ESTE GREȘIT. MUTAȚI UN CHIBRIT PENTRU A CORECTA EGALITATEA!

Test IQ: care sunt cele 3 diferențe?

La o privire atentă asupra celor două imagini pot fi regăsite trei diferențe. Există trei elemente distinctive, iar formele și culorile pot induce în eroare privitorul. În acest test IQ apare o fetiță îmbrăcată într-o rochie roz, care ține în brațe un buchet cu flori. În preajma sa se află o albină, dar și alte elemente, precum ghivecele cu flori. Însă, care sunt cele trei diferențe între aceste două imagini de mai sus?

Cei care vor privi atent imaginile vor descoperit că elementele distinctive se află la buchetul cu flori și la două ghivece. Iată mai jos, în articol, care sunt diferențele.

Vezi și TEST DE PERSPICACITATE | GĂSIȚI TOATE CELE 3 DIFERENȚE DINTRE ACESTE DOUĂ POZE!

Test IQ | Găsește cele 3 diferențe dintre aceste 2 imagini. Dacă o faci în mai puțin de 10 secunde, ești un geniu
Iată care sunt cele trei diferențe dintre aceste imagini

Citește și ILUZIE OPTICĂ VIRALĂ | GĂSIȚI LEOPARDUL ASCUNS ÎN ACEASTĂ IMAGINE. GENIILE O FAC ÎN 3 SECUNDE!

Sursă foto: captură YouTube – Funzzle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *