July 22, 2024

Este duminică și este timpul pentru un scurt exercițiu de personalitate. Pentru astăzi am pregătit un test psihologic, care ne ajută să determinăm cum arată partenerul ideal pentru noi. Tot ce avem de făcut este să se imaginăm că suntem în pragul Apocalipsei și tot ce trebuie să face este să salvăm un singur animal. Ce alegi: iepurele, oaia, cerbul sau calul?

Testele psihologice ajută la evaluarea abilităților cognitive, emoționale, sociale sau a competențelor. Aceste testele pot fi atât sub formă scrisă, cât și sub formă de interviu sau observare comportamentală și indică răspunsuri ale subconștientului, ajutându-ne să realizăm în ce parte înclină dorințele noastre interioare.

(CITEȘTE ȘI: ILUZIE OPTICĂ VIRALĂ | CE VEDETĂ SE ASCUNDE ÎN ACEASTĂ FOTOGRAFIE?)

Test psihologic

Testul propus astăzi ne ajută să stabilim de ce tipologie de partener suntem atrași. Printr-un exercițiu simplu de imaginație putem să află care sunt trăsăturile partenerului ideal. În funcție de răspunsul ales, testul o să indice o anumită tipologie, de care suntem atrași în mod involuntar.

Pentru a afla răspunsul căutat tot ce avem de făcut este un scurt exercițiu de imaginație. Trebuie să ne imaginăm că sunt în pragul unei Apocalipse și avem dreptul de a salva unul dintre cele patru animale prezentate în imagine.

Așadar, urmându-ne intuiția, trebuie să alegem ce animal am salva dintre: iepure, oaie, cerb și cal. Priviți atent imaginea și alegeți un singur animal.

Interpretarea testului

Acum că fiecare a ales animalul pe care l-ar salva, este timpul să vedem ce semnifică fiecare răspuns. Cei care au decis să salveze iepurele trebuie să știe că sunt atrași de persoane reci în exterior, dar care dau dovadă că au un suflet bun și cald în interior.

Aceia care au deci să salveze oaia sunt atrași de persoane obediente și bune la suflet, care le aduc mult confort și liniște. Cei care au ales cerbul sunt atrași de persoane manierate și elegante, care impun respect.

Iar cei care au decis să salveze calul sunt atrași indiscutabil de persoane nestatornice, neserioase și libertine. Vă plac adrenalina și senzațiile tari, așa că relația, cel mai adesea toxică, cu o personalitate ca a celor din categoria calului este incitantă.

(VEZI ȘI: TEST IQ | MUTAȚI UN CHIBRIT PENTRU A CORECTA 6+4-1=3. GENIILE VĂD AMBELE SOLUȚII!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *