May 20, 2024

La doar două ore de zbor din România, se dezvăluie un colț de rai mediteranean deosebit de apreciat, cu cele 320 de zile însorite anual, iar în timpul iernii, termometrul se oprește la plăcutul prag de 17 grade Celsius. Așezată la sud de Turcia și la vest de Siria și Liban, această mică insulă, deși ocupă locul trei ca mărime în Marea Mediterană, după Sicilia și Sardinia, este alegerea preferată a turiștilor pe tot parcursul anului.

Cipru, celebru pentru bogăția sa istorică, dar și pentru plajele sale spectaculoase și temperaturile blânde, rămâne una dintre destinațiile de vacanță preferate pentru mulți români. Cu doar două ore de zbor din București, insula devine un refugiu perfect în această perioadă, când temperaturile încep să se apropie de cele de vară.

Citește și: VACANȚA DE VIS DE PAȘTE TE LASĂ FĂRĂ NICIUN BAN! CÂT TE COSTĂ DACĂ VREI SĂ TE RETRAGI PENTRU 5 ZILE ÎN BUCOVINA

Cipru, la doar două ore de zbor din București

O agenție de turism din România a anunțat că va inaugura zboruri directe tip charter către Larnaca, Cipru, începând cu data de 7 iunie și până în 27 septembrie. Aceste zboruri vor fi operate de AnimaWings, folosind aeronavele lor noi, A220. Cu o frecvență săptămânală, aceste zboruri vor avea loc în fiecare zi de vineri începând cu 7 iunie. Pachetele de vacanță încep de la aproximativ 400 de euro, incluzând șapte nopți de cazare și transport cu avionul.

„Anul trecut, anticipând interesul tot mai mare al românilor faţă de această destinaţie de vacanţă atât de populară din zona Mediteranei, numită şi Insula Afroditei, am făcut un mic test, cu câteva grupuri de clienţi. A fost un succes, astfel că am decis ca, din vara aceasta, să avem curse charter săptămânale către Larnaca. Din toamnă, plănuim chiar curse regulate de linie către Cipru, pentru că şi în zona de business există un mare interes, şi vom opera, prin AnimaWings, trei curse pe săptămână către această destinaţie”, spune Cristian Pandel, CEO & preşedinte Christian Tour.

În ciuda conflictelor armate din regiunea sa geografică, Cipru rămâne în afara directă a confruntărilor dintre Israel și Hamas sau ale conflictului dintre Iran și Israel. Cu toate că găzduiește o comunitate israeliană în creștere, încă de la începutul conflictului din octombrie 2023, insula nu a fost afectată direct de aceste lupte, conform informațiilor furnizate de The Times. În plus, măsurile de securitate s-au intensificat în jurul insulei, menținând Ciprul ca o destinație de vacanță sigură și populară pentru turiști.

Citește și: ACESTA ESTE CEL MAI FRUMOS SAT DIN LUME! DESTINAȚIA PERFECTĂ DE VACANȚĂ SE GĂSEȘTE ÎN EUROPA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *