July 22, 2024

Doi adolescenți de 17 ani au fost amenințați și jefuiți în Parcul Tineretului din București. Cei trei hoți au furat bunuri în valoare de 10.000 de lei: un telefon Samsung S21, un Iphone 13, un ceas Samsung Galaxy watch 4, dar și o sumă de bani. Ce au pățit cei trei tâlhari.

În urmă cu o săptămână,  o fată și un băiat de 17 ani au fost tâlhăriți de un grup de trei tineri în Parcul Tineretului din București. În urma unor amenințări cu armă albă, hoții le-au furat telefoanele mobile, Samsung S21 și Iphone 13, un ceas Samsung Galaxy watch 4 și o sumă de bani, pagubă de 10.000 de lei. După furt, bunurile au fost imediat vândute.

Citește și: CUM I-AU MOTIVAT HOȚII PE PROPRIETARII PĂGUBIȚI DUPĂ CE I-AU JEFUIT. MESAJUL A DEVENIT VIRAL

Hoții din Parcul Tineretului au furat bunuri în valoare de 10.000 de lei

Miercuri, 8 noiembrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 14 Poliţie – Biroul de Investigaţii Criminale au pus în aplicare trei mandat de precheziție domiciliară în dosarul privind infracțiuni de tâlhărie calificată. În urma verificărilor, suspecții au fost găsiți și s-a decis reținerea acestora pentru 24 de ore.

„La data de 8 noiembrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 14 Poliţie – Biroul de Investigaţii Criminale, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie calificată, prejudiciul fiind de aproximativ 10.000 de lei. Cazul a fost preluat de către poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Secţia 14 Poliţie, iar în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de către trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 22 de ani. Astfel, în urma percheziţiilor domiciliare au fost depistaţi cei în cauză şi conduşi la sediul subunităţii, pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt”, anunţă, vineri dimineaţă, Poliţia Capitalei.

Cei trei hoți au fost arestați preventiv

După furt, bunurile de valoare ale tinerilor au fost imediat vândute, însă polițiștii au reușit să telefoanele mobile. Cei trei hoți vor rămâne în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile.

„Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior, magistraţii au dispus faţă de aceştia măsura arestării preventive, pentru 30 de zile”, mai anunţă Poliţia Capitalei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *