June 15, 2024

Pe măsură ce temperaturile cresc și soarele strălucește din ce în ce mai puternic, orașul prinde viață într-un mod cu totul special.

Într-o zi caniculară, sub un soare arzător, două vedete locale, Larisa Popa și Adelina Nica, au decis să se refugieze la o piscină din nordul Capitalei.

Nimic nu pare mai potrivit pentru a înfrunta căldura toridă decât o înghețată, bronz și o sesiune de poze pentru Instagram. Totuși, într-o notă ironică, una dintre dive a exagerat puțin cu… Photoshop-ul.

Adelina și Larisa: Starurile Instagramului la piscină

În goana după vedetele care își trăiesc viața pe Instagram, Adelina Nica și Larisa, fosta iubită a lui Pescobar, au fost surprinse la o piscină exclusivistă din nordul Capitalei.

Echipate cu cele mai sexy și decupate costume de baie, îmbibate în uleiuri și creme de plajă, cele două și-au propus să atragă toate privirile și să rupă gura târgului.

Însă, înainte de a se pune pe bronzat, era esențial să facă o ședință foto care să lase fără aer toată suflarea masculină de pe Instagram.
Larisa lui Pescobar: Cum e pe Insta / Așa e în realitate! Între wow și bau

Ședința foto: Între realitate și Photoshop

Prima care a intrat în rolul de model a fost Adelina, demonstrând că știe cum să-și valorifice „activele” în fața camerei.

Larisa a urmat rapid, dând tot ce avea mai bun pentru a asigura că frumusețea și formele sale apetisante sunt capturate perfect. Imaginile au înroșit rapid butonul de like, dar ceva părea să nu fie în regulă.

Larisa, fosta lui Pescobar, pare să aibă un abonament premium la Photoshop. Pozele postate pe Instagram de brunetă arată o talie mai subțire, o piele mai bronzată și un trup mai sculptat decât în realitate.

Ce ai făcut, Larisa? Chiar credeai că ne păcălești pe toți cu aceste „îmbunătățiri” digitale? Cu ochiul liber se poate vedea că realitatea și imaginile editate nu prea se potrivesc.
Stire Larisa lui Pescobar: Cum e pe Insta / Așa e în realitate! Între wow  și bau din categoria Exclusiv - retete articole stiri filme jocuri religie  - 2review.ro

Fetele, soarele și filtrele

Așadar, pentru cei care sunt curioși și poate puțin cârcotași ca noi, vă invităm să accesați galeria foto și să vă formați propria opinie.

La final, rămâne o lecție: vara e timpul perfect pentru a te bucura de soare și apă, dar nu exagera cu filtrele! La urma urmei, adevărata frumusețe nu are nevoie de Photoshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *