May 20, 2024

Vica Blochina recunoaște: și-a schimbat sânii pe gratis! În fine, nu chiar pe gratis, ci pe barter, așa cum se poartă mai nou! Problema este că răutăcioșii au pus-o la zid petru acest gest, însă nici Vica nu se lasă și dă cu ei de pământ!

După cum știm deja, Vica Blochina este mai ceva decât o carte deschisă. Mereu transparentă, asumată și lipsită de secrete, fosta balerină recunoaște că s-a operat a treia oară la nivelul bustului. De data aceasta, vedeta n-a scos niciun leu din buzunar pentru intervenție, căci totul a fost făcut pe barter! Pentru că are aproape 255.000 de urmăritori pe rețelele de socializare, Vica își permite din plin să aibă parte de colaborări atât de mari, însă gurile rele nu-i dau pace. După schimbarea implanturilor mamare, aceasta s-a lovit de câteva jigniri.

”M-am operat la sâni, nu e un secret! Eu n-am plătit 16.000 la doctor, am făcut barter! Așa suntem noi, ”sărăciile”! Eu nu sunt răutăciosă, răutăcioși sunt cei care mint că s-au operat pe 16.000 de euro, când în România nu există așa ceva! Eu am făcut barter, pentru că este o șmecherie să faci barter! Dacă faci barter la shaorma, nu e șmecherie! Dacă ai posibilitatea să faci barter la o operație de 7000-10000 de euro, asta înseamnă că prezinți credibilitate!”, a dezvăluit Vica, supărată pe răutăcioșii care nu-i dau pace.

(VEZI ȘI: VICA BLOCHINA, LA UN PAS SĂ ÎȘI IA ZILELE! MOTIVUL CARE A ARUNCAT-O ÎNTR-O DEPRESIE CRUNTĂ: „TOATE GÂNDURILE NEGATIVE M-AU COPLEȘIT”)

Cândva prietene, acum Mara și Vica s-ar ataca reciproc. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

Mara și Vica, aluzii pline de venin?

Cu Vica însă nu este de joacă! Știm cu toții că vedeta nu se lasă când vine vorba despre gurile rele! Așa că ne-am întrebat la cine se referea de această dată! Ne-am întrebat și ne-am tot întrebat, până ni s-a aprins beculețul. 16.000 de euro?! A zis cineva 16.000 de euro?! Da! Mara Bănica a zis! Invitată luna trecută la podcast-ul lui Jorge, Mara a specificat clar că ar fi plătit fix această sumă, menționată și de Vica, pentru intervențiile prin care a trecut.

”Am cheluit peste 20.000 de euro pe operații estetice, că doar am 50 de ani! Doar ultima a fost 16.000 de euro! Mi-am plătit întodeauna! Vrei să-l sun pe doctor? Să nu zică lumea…”, a declarat Mara Bănică în podcast-ul lui Jorge.

Subiectul cu intervențiile de 16.000 de euro nu s-a terminat atunci, însă! Mara a dorit cu tot sufletul să demonstreze lumii că acestea au fost plătite integral, cu bani din propriul buzunar, așa că a scos telefonul mobil și l-a sunat pe medic, de față cu Jorge. Doctorul estetician a răspuns și a confirmat că, într-adevăr, Mara și-ar fi plătit intervențiile în valoare de 16.000 de euro. Ba mai mult, în cadrul aceluiași interviu, jurnalista a specificat că poate aduce facturi care să demonstreze plățile efectuate și că știe deja toate vedetele care se operează pe barter, dar pretind că au plătit operațiile.

”Eu știu toate mocangistele! De ce te mai duci la ziar să spui cât a costat?! Stai acasă, dacă știi că te-ai făcut gratis și mai sunt și martori! Înnebunesc pe chestia asta!”, a adăugat Mara.

Acum ne întrebăm de ce ar fi aruncat Vica această săgeată otrăvită la adresa Marei. Noi credem că n-ar fi o simplă remarcă nevinovată. Ni se pare totuși preeeea mare coincidența ca Vica să menționeze suma de 16.000 de euro, după ce Mara a specificat clar că fix atât ar fi costat-o intervențiile de la nivelul feței. În plus, jurnalista părea mult prea determinată să demonstreze în podcast-ul lui Jorge că operațiile n-au fost făcute pe barter. A sunat medicul, s-a agitat, a vrut cu orice preț să arate lumii că totul a fost achitat din portofelul ei.

Să fie oare vorba despre mici înțepături pe care Mara și Vica și le aruncă reciproc? Ne întrebăm ce ar avea de împărțit cele două, ținând cont că în trecut părea destul de apropiate. Cine a greșit? Cine a comis-o? Rămâne să aflăm dacă am dedus corect sau dacă remarcile cele două au fost doar niște simple declarații, nu aluzii pline de subînțeles.

Mara Bănică, după intervențiile suferite. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

(NU RATA: VICA BLOCHINA, PE MÂNA MEDICILOR! A STAT 6 ORE ÎN OPERAȚIE: ”VA FI NEVOITĂ SĂ POARTE UN CORSET”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *